Make your day different

Logo Cover

Sin Elizabeth Hurley zamolio majku da prestane objavljivati seksi fotke, a evo što mu je glumica odgovorila…

Iako je Elizabeth Hurley zagazila u šesto desetljeće svog života, britanska glumica i dalje svojim izgledom može konkurirati i dvostruko mlađim kolegicama, što dokazuje fotografijama koje redovito objavljuje na svojim društvenim mrežama. Pa iako je svijet oduševljen seksepinim izgledom 52 – godišnje glumice – to se svakako ne može reći i za njezinog 16 – godišnjeg sina Damiana…

Damianu je počelo smetati što ga prijatelji zafrkavaju zbog majke. On je sada u tim godinama kada se srami svega što njegova majka radi i nije mu jasno zašto se mora fotografirati polugola. No, Liz je itekako ponosna na svoj izgled i objasnila mu je da nema ništa loše u tome da žena njezinih godina bude i seksi’, otkrio je izvor blizak glumici i njezinom sinu za magazin Heat.

 

@elizabethhurley1

‘Elizabeth je iznimno ponosna na svoj mladenački izgleda i rekla mu je kako nema ništa loše u tome da žena njezinih godina izgleda seksi. Također mu je poručila da će, ako se ne prestane žaliti, početi dolaziti na roditeljske sastanke obučena kao redovnica’, dodao je.

@elizabethhurley1

 

Ova prelijepa glumica posljednja dva desetljeća ne silazi s lista najljepših žena svijeta, a zavodljive fotografije koje dijeli na svojim društvenim mrežama vrve komplimentima na račun lijepe Elizabeth koja trenutno igra jednu od glavnih uloga u popularnoj seriji ‘The Royals’. Pa ipak, čini se kako je njezinom sinu forsiranje seskepinih fotografija jednostavno postalo – previše.

 

@elizabethhurley1

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci