Make your day different

Logo Cover

Simon Leviev zahvaljujući dokumentarcu ‘Tinder Swindler’ postao je planetarno popularan! Prevarant s društvenih mreža i dalje intrigira javnost…

Dokumentarni film ‘The Tinder Swindler’, koji donosi nevjerojatnu životnu priču o prevarantu i izraelskom državljaninu Shimonu Yehude Hayutu koji se predstavljao se kao Simon Leviev (koristio je i na desetke drugih imena!), otkako je u siječnju stigao na streaming platformu, ne silazi s liste top 10 najgledanijih filmova. A u nastavku doznajte i zašto….

Radnja dokumentarnog filma ‘The Tinder Swindler’ donosi priče tri žena koje su postale žrtvama prevaranta Shimona Yehudea Hayuta koji im se predstavljao kao Simon Leviev na aplikaciji Tinder i uspio ih novčano oštetiti ukupno za gotovo pola milijuna dolara.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Naime, Shimon Yehuda Hayut, 31 – godišnji izraelski državljanin, koristio je najpopularniju aplikaciju za spajanje parova, s ciljem da se predstavi kao imućan i galantan muškarac. Kada bi ‘upecao’ žrtvu i naveo je da se u njega zaljubi vrlo brzo bi ‘odglumio’ kako je upao u financijske poteškoće.

Njegovoj mašti nije bilo kraja pa ih je tako uvjeravao kako su mu pod stjecajem raznih okolnosti blokirani računi, nekima da mu je život opasnosti, a sve to dokazivao je ‘namještenim’ fotografijama tipa onih na kojima njegov, navodni, zaštitar ozljeđen leži u kolima hitne pomoći.

@tinderswindler_pernilla

Ciljem da je bio namamiti zaljubljene žene da mu pomognu, pošalju novac kojim bi bez imalo grižnje svijesti financirao svoj luksuzan stil života. S nekima mu je to i uspjelo.

 

No, umjesto da zbog svojih postupaka završi iza rešetaka, prevarant Simon Leviev, koji se lažno predstavljao kao sin izraelskog kralja dijamanata, pet minuta slave ipak je okrenuo u svoju korist.

@simon.officialll1

Cecilie Fjellhoy, Ayleen Charlotte i Pernilla Sjoholm bile su žrtve Simonove prevare, a svoju stranu priče iznijele su u filmu ‘The Tindler Swindler’, redateljice Felicity Morris.

@simon.officialll1

Varalica s Tindera svjetlo dana dokumentarnog filma dočekao je na slobodi. U intervjuu za Inside Edition sebe je opisao kao ‘tipa koji je samo želio upoznati neke djevojke na Tinderu’ radi zabave.

Korištenje aplikacije nakon toga doživotno mu je zabranjeno, ali prema pisanju stranih medija, Simon Leviev i iz te je situacije uspio izvući korist za sebe. Naime, pokrenuo je niz legalnih biznisa.

@simon.officialll1

Simon Leviev odlučio je lansirati svoj ‘merch’ odjeće. Na internetskim trgovinama mogu se pronaći majice s printom njegovog lica, kao i one s kratkim porukama koje je slao svojim ‘Tinder’ odabranicama i koje su postale viralni hit. Tako se, primjerice, već za 28 dolara može kupiti majica s tekstom ‘My Enemies Are After Me’.

@simon.officialll1

Simon Leviev potpisao je nedavno i ugovor s menadžericom Ginom Rodriguez kako bi se probio u Hollywoodu, a procurile su i informacije da je stavio svoje ime u šešir za izbor natjecatelja iduće sezone showa ‘Dancing With The Stars’.

@simon.officialll1

Zbog cijele situacije s filmom koji ga je razotkrio njegov ljubavni život ne stagnira. Štoviše! Trenutno je u vezi s Kate Konlin, 24 – godišnjom izraelskom manekenkom, koja je stala u njegovu obranu prilikom lansiranja dokumentarca.

‘Bože moj, kako netko može napraviti tako lažnu priču’, izjavila je plavokosa manekenka i nadodala kako Leviev nikada od nje nije posudio novac.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

 

Slični članci