Make your day different

Logo Cover

Shrvana glumica: Što je to trudnoj Evi Longoriji slomilo srce zbog čega već danima ne može suspregnuti suze?

Ovih dana, kad bi trebala na svijet donijeti svoje prvo dijete i upoznati ljubav svog života, glumica Eva Longoria proživljava iznimno teške trenutke, a na svojem je Instagramu podijelila vijest o velikoj tragediji koja ju je potpuno shrvala. Eva je, naime ostala bez svojeg kućnog ljubimca.

Evi Longoriji, lijepoj glumici, Jinxy je ušao u život u vrijeme dok je snimala popularnu seriju ‘Kućanice’ i uz nju ostao punih 15 godina. Imao je i tu čast da sa slavnom gazdaricom pozira i na naslovnicama brojnih časopisa pa je tako i sam postao – slavan pas.

Eva ovih dana očekuje rođenje prvog dijeteta sa suprugom, 49-godišnjim medijskim mogulom Joséom Bastonom, a upravo u tako osjetljivom životnom trenutku gubitak psa bacio ju je u veliku tugu.

‘Slomljena sam. Jinxy je uginuo u mojim rukama kod veterinara. Imao je moždani udar od kojeg se jednostavno nije mogao vratiti. Imao je 15 godine (96 psećih godina) koje je ispunio svima s ljubavlju i smijehom. Bio je moja beba prije nego što je ova beba koju imam u trbuhu stigla. Jako sam tužna, ali znam da se više ne muči. Svi koji su znali mene, znali su Jinxya. Nedostajat će mnogima. Volim te Jinxy’, napisala je emotivan post 43 – godišnja Eva Longoria ispod niza fotografija na kojima pozira sa svojim kućnim ljubimcem.

@evalongoria

 

@evalongoria

 

@iriscovetbook

Foto: Instagram


Hzzo


Slični članci