Make your day different

Logo Cover

Sharon Stone povodom 65. rođendana objavila dvije šokantne fotografije na kojima izgleda neprepoznatljivo, i fanove ostavila u nevjerici

Sharon Stone 10. ožujka proslavila je 65. rođendan, a tim je povodom objavila dvije fotografije na Instagram profilu i svoje obožavatelj ostavila u nevjerici, a potom ih i nasmijala…

Zvijezda filma ‘Sirove strasti’ teško da  može proći nezapaženo, a legendarna glumica oduvijek njeguje elegantan i profinjen modni stil koji se sjajno poigrava klasičnim holivudskim glamurom i modernim linijama. Stoga je teško moguće zamisliti da bi svoj izgleda ‘popravljala’ estetskih zahvatima’ kakvim pribjegavaju njezine brojne kolegice.

‘Ponekad dobijete točno ono što želite’, napisala je u opisu fotografija glumačka diva Sharon Stone, a koje su zapravo svojevrsni komentar na dugogodišnji trend plastičnih operacija među njenim kolegicama i kolegama.

 

View this post on Instagram

 

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

U komentarima se našla čestitka njezinog kolege Antonija Banderasa, kao i slavne manekenke Naomi Campbell.

Podsjetimo, 2001. godine, kada je bila na vrhuncu slave i popularnosti Sharon Stone je doživjela moždani udar zbog kojeg je ponovno morala naučiti osnovne životne funkcije – hodati, pričati, pisati, pa čak i glumiti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Indianganil Anil Tvm (@indian.g.anil)

Svoju bitku s teškim zdravstvenim stanjem ikona devedesetih skrivala je daleko od očiju znatiželjne javnosti, a tek godinama kasnije otkrila je kakvu je noćnu moru proživjela.

Nakon moždanog udara, prestala je ići na estetske operacije i različite oblike zatezanja kože, zbog čega je naišla na neodobravanje okoline.

Svojedobno je izjavila kako ju je Hollywood odbacio, no danas priznaje da je dobro odlučila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Foto: Instagram

Slični članci