Make your day different

Logo Cover

Sharon Stone ogolila dušu u bombastičnim memoarima u kojima progovara o razvodima, traumatičnom djetinjstvu, ali i cijeni slave…

Nakon bombastičnih memoara glumice Demi Moore još je jedna holivudska diva odlučila ispričati svoju životnu priču. Na svom Instagram profilu Sharon Stone objavila je naslovnicu svojih memoara pod nazivom ‘The Beauty Of Living Twice’, koji bi trebali biti u prodaji u ožujku 2021., a u kojima će ispričati sve o svojim razvodima, traumatičnom djetinjstvu ali i životu nakon moždanog udara koji je jedva preživjela….

Nakon što je glumica Demi Moore u nedavno objavljenom memoarima ogolila dušu i ispričala kako je bila silovana s 15 godina, spašavala život vlastitoj majci te doživjela spontani pobačaj u šestom mjesecu trudnoće, sada se i njezina kolegica Sharon Stone odvažila na isti potez. Jedna od najljepših glumica Hollywooda, čije se scene, kada prekriži noge tijekom policijskog ispitivanja u ‘Sirovim strastima’, i danas mnogi rado sjećaju, spada i među najinteligentnije glumice. IQ Sharon Stone iznosi nevjerojatnih 154.

 
 

Knjigu ‘The Beauty Of Living Twice’ Sharon Stone planira objaviti u ožujku 2021., a u njoj će se dotaknuti mnogih tema, između ostalog i svoja dva razvoda, teškog djetinjstva punog nasilja, života nakon moždanog udara 2001. i cijeni slave.

‘Jedna stvar me natjerala da napišem ovu knjigu, a to je mogućnost da ‘rastem’ i da to podijelim sa svima. Naučila sam oprostiti neoprostivo. Nadam se da ću time što ću podijeliti svoje životno putovanje pomoći i vama da napravite isto’, napisala je u opisu fotografije s naslovnicom memoara 62 – godišnja glumica i majka trojice sinova, a koji će se zvati ‘The Beauty Of Living Twice’.

U njima stoji cijeli njezin život i karijera; od najranijeg djetinjstva u Pennsylvaniji pa sve do glumačkog uspjeha u Hollywoodu, gdje je, ne bez razloga, jedna od najpoznatijih. Progovoriti će i o moždanom udaru, koji je doživila 2001., a kojeg gotovo nije preživjela, i nakon kojeg je morala sve iznova učiti.

Da je odlučila napisati memoare Sharon je dala naslutiti još u travnju kada je gostovala u video chatu s modelom Naomi Campbell na YouTube-u.
‘Stone na ovim stranicama odjekuje Stone koja je punila naslovnice tijekom svoje karijere: hrabra je, iskrena, otvorena, odbija pričati ‘u rukavicama’ kada raspravlja o aspektima traume i nasilja koje je pretrpjela kao dijete, kao i kako je karijera koju je izabrala zrcalila mnoge od tih istih napada’, rekao je izdavač Alfred A. Knopf.

 

View this post on Instagram

 

Thank you @vogueportugal for the birthday wishes. ♥️ Posted @withregram • @vogueportugal “Arranja um manager investidor, mas nunca lhe dês o poder para assinar o que quer que seja por ti. E garante que sabes onde está o teu dinheiro a toda a hora.” É com as palavras sábias de Sharon Stone que celebramos o seu 62º aniversário. Recorde a entrevista à atriz norte-americana em 👉 vogue.pt (link na bio). __ “Get an investment manager but never give them the power to sign anything for you. And make sure you know where your money is at all times.” It is with the wise words of @sharonstone that we celebrate hier 62nd birthday. You can read the interview (in english) with the American actress on 👉 vogue.pt (link in the bio). — #vogueportugal #editorinchief @sofia.slucas #photography @branislavsimoncik #styling @paris_libby #makeup @missjobaker #hair @giannandreahair #words @sarovski #sharonstone #interview #photoshoot #actress #movies #cinema #sharon #vogue #happybirthday @lighthouse.publishing

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

Foto: Instagram

Slični članci