Make your day different

Logo Cover

Shakira prekinula šutnju i po prvi put progovorila o bolnom raskidu s Gerardom Piqueom: ‘Ovo je vjerojatno najmračniji trenutak u mom životu…’

Pjevačica Shakira prekinula je šutnju o prekidu s nogometašem Gerardom Piqueom, tri mjeseca nakon što je potvrdila kraj njihove dvanaestogodišnje ljubavi. Kolumbijska pop zvijezda otvorila je dušu za američki magazin Elle i bez zadrške progovorila o teškom prekidu s nogometašem s kojim je dobila dvoje djece. Osvrnula se i na život u Barceloni zbog partnerove nogometne karijere, umjesto preseljenja u SAD zbog vlastite, no ostala je suzdržana o novoj nogometaševoj vezi s 12 godina mlađom studenticom…

Naslovnicu listopadskog izdanja američkog magazina Elle krasit će 45 – godišnja pjevačica Shakira, koja je u velikom intervjuu po prvi puta progovorila o prekidu veze s nogometašem Barcelone, Gerardom Piqueom.

@shakirapiesdescalzosperu

‘Stvarno je jako teško pričati o ovome, pogotovo jer je prvi put da javno govorim o ovoj situaciji,’ započela je intervju.

‘Povukla sam se u tišinu i pokušavala sve procesuirati. Hm, i da, teško je govoriti o tome, pogotovo zato što još uvijek prolazim kroz to, i zato što sam u javnosti i zato što naša razdvojenost nije kao obična razdvojenost. I tako je bilo teško ne samo meni, nego i mojoj djeci. Nevjerojatno teško’, iskreno je priznala slavna Kolumbijka te nadodala kako joj učestalo zanimanje javnosti za njezin privatan život dodatno otežava već tešku situaciju.

 

 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ELLE Magazine (@elleusa)

‘Pokušala sam zaštititi svoju djecu od svega, jer mi je to najvažnije u životu. No čuju stvari u školi od druge djece ili nalete na neke neugodne informacije na internetu, a sve to utječe na njih’, istaknula je autorica hita ‘Hips Don’t Lie’.

Otkrila je i kako je partneru napravila uslugu zbog njihove djece tako što je ostala živjeti u Barceloni, umjesto da je odselila u SAD, što bi bio puno bolji potez za njezinu glazbenu karijeru.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Shakira (@shakira)

‘I tako je netko od nas dvoje morao uložiti taj napor i tu žrtvu. Svoju karijeru ubacila sam u drugu brzinu i došla živjeti u Španjolsku, podržati ga kako bi mogao igrati nogomet i osvajati naslove. I bila je to žrtva ljubavi. Zahvaljujući tome, moja su djeca mogla uživati u majčinoj prisutnosti, a s njima danas imam nevjerojatnu vezu koja je neraskidiva i koja nas održava živima. To je to i to je sve što mogu reći’, izjavila je pjevačica.

‘Ponekad se nadam da je sve ovo samo ružan san iz kojeg ću se kad-tad probuditi. Ali ne, stvarno je’, priznala je i nadodala kako je veliko razočarenje kada se nešto tako sveto i posebno, kao veza koju je imala s ocem dvojice sinova, u medijima pretvori u nešto vulgarno i jeftino.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli We Are Togolese (@we.are.togolese2)

‘Ovo je vjerojatno najmračniji trenutak u mojem životu’, iskreno je zaključila pjevačica. Na pitanje o novoj vezi bivšeg partnera s 23 – godišnjom studenticom Clarom Chijom Marti, ipak je odlučila ostati suzdržana. ‘Mislim da su takvi detalji ipak previše privatni da bi ih podijelila, barem u ovom trenutku, jer je sve još svježe i novo. Samo mogu reći da sam uložila sve što sam mogla u ovu vezu i svoju obitelj’.

Podsjetimo, u svibnju ove godine krenule su glasine kako je pjevačica braniča Barcelone zatekla u krevetu zatekla u krevetu sa Suzy Cortez. A ubrzo se u cijelu priču ‘upetljala’ još jedna osoba.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Shakira (@shakira)

Pjevačica i deset godina mlađi nogometaš upoznali su se na snimanju videospota za njezin singl ‘Waka Waka (This time for Africa)’, koji je kasnije postao i službena himna svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoafričkoj Republici  2010. godine.

U svojoj dugogodišnjoj vezi zajedno su postali roditelji dvojice sinova, 9 – godišnjeg Milana i 7 – godišnjeg Sashe.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci