Make your day different

Logo Cover

Severina u crvenoj kožnoj haljini opasno digla prašinu! Spremna za najluđu noć u godini ili dejt? Pronašli smo 5 sličnih modela, savršenih za one zaljubljene….

Jedna od prvih asocijacija kad pomislimo na doček Nove godine je crvena boja. Upravo je ona najčešći odabir kad je u pitanju novogodišnji styling i dilema što odjenuti za najluđu noć u godini!
Severina je u crvenoj kožnoj haljini opasno digla prašinu! I dok su jedni mišljenja da je odabirom boje samo spremna za najluđu noć u godini, drugi se pitaju da li je crvenom bojom željela poručiti kako je – zaljubljena.

Crvena boja, naime, simbolizira sreću i veselje te se zbog toga u Kini nosi tijekom kineske Nove godine, ali i drugih praznika i obiteljskih okupljanja.

Smatra se da sa sobom donosi i bolje početke, zbog čega ne iznenađuje kao must have boja za ulazak u Novu godinu.

Splitska glazbenica Severina svoju je, čini se, pronašla. U vatreno crvenoj kožnoj haljini uspjela je zaraditi brojne komplimente, a neki su u odabiru boje iščitali i poruku kojom pjevačica želi poručiti da je zaljubljena…

 

 
View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Severina, najpopularnija domaća glazbenica, posljednjom je fotografijom na Instagramu, na kojoj pozira u divnoj crvenoj kožnoj haljini, ponovno podigla prašinu.

I dok su jedni mišljenja da je odabirom boje samo spremna za najluđu noć u godini, drugi se pitaju da li je crvenom bojom željela poručiti kako je – zaljubljena.

Crvena kožna haljina naglasila je Severininu besprijekornu figuru, a crne cipele s visokom potpeticom zaokružile su ovu modnu priču i vizualno izdužile njene vitke noge.

Pronašli smo 5 crvenih kožnih haljina koje mogu biti savršen odabir za doček Nove godine, ali i za prvi dejt.

Hugo Boss,
€ 399,00
Alexander McQueen 1,338 €

 

Marc Jacobs $ 823

 

Alexandre Vauthier, £2,999
Alexandre Vauthier, €1,322

Foto: Instagram/promo

Slični članci