Make your day different

Logo Cover

Severina i u casual izdanju modno briljira, a znamo i zašto joj je osmijeh jedini pravi ukras

Severina u spajanju nespojivih modnih kombinacija naprosto briljira, a da joj to polazi za rukom i kad su u pitanju casual komadi dokazala je posljednjim izdanjem. U retro trapericama i muškoj kariranoj košulji osmjeh joj je definitivno bio najljepši ukras. A za njega je imala i valjan razlog!

Severina se s modom poigrava s lakoćom. Svejedno da li su u pitanju skupocjeni komadi, ili oni jeftiniji, poznati ili manje poznati brendovi, ona s nevjerojatnom lakoćom spaja spojivo s nespojivim. Gotovo da je u tome postala prepoznatljiva, da joj je to modno poigravanje na neki način postalo zaštitnim znakom. I doista. Čini se kako je upravo otišla korak dalje poigravajući se i s casual komadima.

@severina

Na posljednjoj fotografiji, koju je glazbenica objavila na Instagramu, odjevena je u mušku kariranu košulju, a kombinirala ju je uz svijetloplave retro traperice. Styling je zaokružila trendy Matrix sunčanim naočalama i bijelim tenisicama, ali najveći ukras bio joj je ipak – osmijeh. Ali ne bez razloga. Na na svojoj posljednjoj fotografiji s Instagrama naime pohvalila se vinilnom pločom Brucea Springsteena koju joj je poklonio obožavatelj.

Foto: InstagramHzzo

Slični članci