Make your day different

Logo Cover

Severina prošetala čupave štikle od bijelog janjećeg krzna kakve bi se malo tko usudio nositi i podijelila modna mišljenja…

Severina je ponovno digla prašinu novom modnom kombinacijom čija su glavna zvijezda čupave štikle od bijelog janjećeg krzna od kakvog se obično izrađuju tople kućne papuče. Splitska glazbenica iznova je pomaknula modne granice jer su sporne cipelice, kakve bi se malo tko usudio prošetati, najviše upale u oko njenim obožavateljima na društvenim mrežama. I premda se o ukusima ne raspravlja ovoga puta čupave štikle podijelile su mišljenja…

Po povratku s bajkovitih Maldiva gdje je gotovo svakodnevno domaću javnost oduševljavala modnim odabirima Severina je u istom, revijalnom, tonu, nastavila oduševljavati i po zagrebačkim ulicama.

Novi je stajling prilagodila niskim temperaturama pa su tako glavna zvijezda onog posljednjeg čupave štikle izrađene od bijelog janjećeg krzna s potpisom talijanskog brenda Marni.

 

View this post on Instagram

 

 

A post shared by Severina (@severina)

‘Vidjeh salonke i priupitah se: ‘Tko bi to kupio bona? I evo vidim ih na Sevki koja može sve isfurati da to izgleda vrhunski’, komentirala je jedna Severinina pratiteljica čupave cipele čija cijena iznosi oko 5,5 tisuća kuna.

I dok je većina hvalila stajling 49 – godišnje glazbenice bilo je i onih kojima ovakav model salonki i nije baš najbolje sjeo.

Marni

Bijele čupave cipele Severina je spretno kombinirala uz slavnu Pouch torbu iste boje koja nosi slavni potpis Bottege Venete, a koja je izrađena njihovom prepoznatljivom intrecciato tehnikom vezenja kože iza čijeg dizajna stoji bivši kreativni direktor kuće Daniel Lee.

Bottega Veneta, Pouch bag

Crnu midi haljinu, pak, potpisuje mađarski modni brend Nanushka poznat po veganskim komadima kože, a koji su već prepoznale ‘it’ djevojke diljem svijeta.

Instagram Story/Screenshot

Foto: Instagram/promo

Slični članci