Make your day different

Logo Cover

Severina nikad nije bila sretnija! Na bajkovitim Maldivima poput Viktorijine anđelice pokazala isklesanu liniju i jednim detaljem otkrila tko joj pravi društvo

Severina se vratila na svoje omiljeno mjesto za odmor – na idilične Maldive u resort koji nosi ime po jednoj od najljepših plaža na svijetu Six Senses – Laamu. A tko joj ondje pravi društvo otkrila je jednim detaljem…

Severina, jedna od najpopularnijih pjevačica s ovih prostora, otkrila je brojnim obožavateljima na društvenim mrežna kako je stigla na Maldive.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Na fotografiji 49-godišnja glazbenica pozira u minijaturnom bikiniju, a isklesanom linijom osvojila je brojne komplimente.

‘Victoria’s secret who?’, napisala je Severina usporedivši se s najpoznatijim svjetskim modelima donjeg rublja, zanosnim Viktorijinim anđelicama.

Fotografiju potpisuje njena prijateljica i cijenjena splitska fotografkinja Sonja Dvornik, ali ona nije i jedina koja glazbenici pravi društvo na bakovitim Maldivima.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Instagram Story, popularne splitske pjevačice, otkrio je izgled destinacije na kojoj se odmara, a među njima jedan Story prikazuje i tri bicikla na kojima su postavljene tablice s ugraviranim inicijalima njihovih privremenih vlasnika.

Tako su na onom najmanjem slova A.P. iz čega se zaključiti može kako je Severina nakon dugo vremena otputovala u društvu 10 – godišnjeg sina Aleksandra Popovića. Ali i da je svojem imenu vratila djevojačko prezime – Vučković.

Instagram Story/screenshot, @severina

Luksuzni resort Six Senses Laamu, koji je glazbenica tagirala na svojim objavama, okružen je bistrim tirkiznim morem i bijelim pješčanim plažama.

Vile u sklopu resorta imaju vanjsku kupaonicu s kišnim tušem, gdje se gosti mogu tuširati pod zvijezdama. Privatni dnevni kreveti i ležaljke omogućavaju gostima opuštanje na maldivskom suncu u udobnosti vile.

Resort Six Senses Laamu jedini je resort na atolu Laamu na jugu Maldiva. Smješten je na otoku Olhuveli.

Instagram Story/screenshot, @severina

U spa-centru resorta Six Senses na raspolaganju su elegantne privatne prostorije za tretmane, ajurvedski tretmani i opuštajuće masaže tijela.

Resort također sadrži modernu teretanu, paviljon za jogu i ronilački centar, a cijena za sedam noćenja iznosi oko 20 tisuća eura.

Instagram Story/screenshot, @severina

U restoranu LEAF moguće je uživati u jelima mediteranske kuhinje pripremljenim od svježih organskih namirnica, a u vinskom baru Altitude Wine Cellar dostupan je izbor vrhunskih vina i sireva. može se doznati na stranicama booking.com

Foto: Instagram/promo/Sonja Dvornik

Slični članci