Make your day different

Logo Cover

Severina ima poseban razlog za slavlje i dirljivu poruku za ljubav svog života

Igor Kojić danas slavi svoj 30. rođendan, a koliko je Severina sretna što ga može zvati svojim suprugom pokazala je dirljivom objavom na društvenim mrežama

Ljubav između jedne od naših najpoznatijih glazbenih diva Severine i njezinog supruga Igora jača je no ikada, a danas ovi sretni supružnici imaju još jedan razlog za slavlje. Naime, Igor slavi svoj 30. rođendan, a dirljivom objavom na Instagramu, lijepa pjevačica je pokazala koliko je sretna što ga može zvati svojim suprugom.

‘Stalno, stalno ti želim govoriti koliko te volim, ponekad mi fali riječi, ponekad nisu dovoljne… Ali kad me ovako pogledaš u oči, ti znaš što osjećam za te… Sretan rođendan, srećo moja ❤ Volim teeeeeeee!- napisala je emotivna pjevačica koja se Igoru na vječnu ljubav zaklela  2015. godine, a o grandioznoj proslavi njihove ljubavi pisala je cijela regija.

 

@severina

Ljubav između Severine i njezinog 15 godina mlađeg supruga s vremenom je sve jača, a lijepa brineta to nerijetko pokazuje i objavama njihovih idiličnih fotografija na Instagramu.

@severina
@severina
@severina

Fotografije: Instagram

Slični članci