Make your day different

Logo Cover

FOTO: Sestre Ivana i Marija Husar uživale u noćnom provodu, a Vanja Halilović pokazala sve adute u haljinici boje petroleja

Zagrebački je Gornji grad zasjao posebnim modnim sjajem. Renomirani hrvatski modni brend Hippy Garden na ekskluzivnoj modnoj reviji predstavio je kolekciju znakovita naslova ‘Let there be light’ inspiriranu estetikom 80-tih i repertoarom stilova iz prošlosti, a koja je oduševila mnogobrojne ljubiteljice mode poput Vanje Halilović, Ivane i Marije Husar, Josipe Pavičić Berardini i Katarine Baban.

Nova kolekcija koristi paletu monokromatskih boja upotpunjenih nezaobilaznim metaliziranim nitima koji ovu suvremenu i kompleksnu kolekciju jednostavno čine neodoljivom. Pistom je prodefiliralo 70-tak modela noseći elegantne svečane midi i maxi haljine, muževne krojeve kaputa, hlača i kombinezona, sve do vizualno impresivnih printeva, koji su originalno rješenje brenda. Kolekcija je jednako kompleksna koliko i jedinstvena, a iznenađenje je svojevrsni ‘comeback’ unikatnih, pletenih haljina vesta.

Vizija muške mode za nadolazeću sezonu, uključuje tipične elemente po kojima  je brend prepoznatljiv  i predstavlja modernog muškarca nadahnutog elegantnim stilom odijevanja. Vidjeli smo lamelirana uska odijela, unikatne kapute i balonere s dominantno velikim gumbima.  Nakit, modularne torbe, ravne i krute forme upotpunile su novu kolekciju.

U njoj se mogu pronaći kreacije koje zadovoljavaju kuriozitet i težnju prema onome što  je novo, uvijek otvarajući prostor za slobodniji govor mode. Još jednom se potvrdilo kako je moda koju stvara Đurđica Vorkapić neopterećena trendovima i kako savršeno promišlja konstrukcijski vrlo složenu formu koju prilagođava energičnoj i nesputanoj ženi i muškarcu Hippy Garden.

Vanja Halilović

‘Živjeti i stvarati viziju u kojoj uživaš neprocjenjivo je blago. Moje modno stvaralaštvo, ideje i vizija uvijek su ispred očekivanja, pa tako već dugo samostalne revije Hippy Garden oduševljavaju i daju novi stvaralački pristup’, naglasila  je glavna dizajnerica brenda Hippy Garden Đurđica Vorkapić koja je zaslužna za ovaj apsolutni doživljaj modne profinjenosti.

Glavna dizajnerica Hippy Garden Đurđica Vorkapić i Josipa Pavičić Berardini

Romantični ugođaj zagrebačke uspinjače, Strossmayerovog šetališta i vidikovca Gradec oduševio je mnogobrojne ljubiteljice mode poput Vanje Halilović, Ivane i Marije Husar, Josipe Pavičić Berardini i Katarine Baban. Poznata gornjogradska šetnica pretvorila se u dugu modnu pistu prepunu fenjera, a dugačak zid obrastao u bršljan u suvremeni ambijent upotpunjen  gustim dimom i refleksijom svjetlosti.

Ivana i Marija Husar

 

Katarina Baban

 

Borna Kotromanić i sin Rafael

 

Tončica Čeljuska

 

Ana i Rene Bitorajac

 

Ankica Dobrić

Foto: Promo

 

Slični članci