Make your day different

Logo Cover

Šešir nije dovoljan! Uz ova 3 proizvoda možete postići hidriranu, podatnu i glatku kožu, ali i zaštitu od izlaganja suncu, soli, vjetru i visokim temperaturama

Nesumnjivo, sunce je izvor života, međutim, pretjerano izlaganje uzrokuje, osim preuranjenog starenja kože, opekline, hiperpigmentaciju, alergijske reakcije, ali i rak kože. I kao uvijek, napominjemo da je njega kože bitna tijekom cijele godine i uključuje korištenje različitih krema, seruma i ulja.

Bliži nam se i ljeto pa smo često u potrazi za pravilnom njegom kože, posebice kada znamo da izlaganje kože suncu, soli, vjetru i visokim temperaturama dovodi do njezine isušenosti i dehidracije.

@tati_vk

Vjerujemo da vam je već i poznato da pravilna zaštita od uključuje mnogo hidratacije, te pažljivo odabrane proizvode koji ciljano pomažu riješiti probleme.

HYDRANCE BOOST KONCENTRIRANI HIDRATANTNI SERUM

Kako biste riješili problem dehidrirane kože, naš savjet je da u svoju rutinu uvedete Hydrance Boost koncentrirani hidratantni serum.

Obogaćen hijaluronskom kiselinom i vitaminom B3 pojačava hidraciju te vraća koži ravnotežu dok Avène termalna izvorska voda u boosteru prirodno umiruje i obnavlja.

Dolazi u staklenoj bočici s pipetom koja isporučuje pravu količinu proizvoda za rehidraciju i jačanje kože trenutačno i tijekom vremena.

Dovoljno je uzeti nekoliko kapi te proizvod nježno umasirati na čelo, jagodice i bradu.

VRLO VISOKA ZAŠTITA B-PROTECT SPF 50+

Eau Thermale Avène narančasta linija proizvoda za zaštitu od sunca pruža pouzdanu zaštitu od UVB i UVA zraka za cijelu obitelj, uz minimalan broj filtara.

Patentirani antioksidativni kompleks omogućuje dubinsku zaštitu stanica i dodatno štiti kožu od oštećenja suncem.

@tati_vk

Eau Thermale Avène B-Protect SPF 50+ nudi vrlo visoku zaštitu i njegu za osjetljivu kožu. Koristi se za lice i vrat te pruža optimalnu zaštitu od UVB i UVA zraka zahvaljujući ekskluzivnoj kombinaciji Sunsitive® zaštite.

Bogata Avène termalnom izvorskom vodom, suptilno obojena tekstura pretvara i oslobađa mikrokapsulirane pigmente u blistav i svijetao ten, pa može poslužiti i umjesto krema u boji i pudera.

A ako baš ne možete bez pudera, savjetujemo Couvrance liniju – isprobajte lagani korektivni tekući puder sa SPF20 zaštitom te Couvrance mozaični puder koji matira i učvršćuje šminku, a posebno je namijenjen osjetljivoj koži. Otporan je na vodu i znoj, osiguravaju postojanost šminke.

:
brončani puder

Sve proizvode možete pronaći u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Foto: Instagram/promo

Slični članci