Make your day different

Logo Cover

Serena Williams šokirala svijet pojavivši se na meču odjevena kao Catwoman

‘Catwoman odijelo? Netko? Za sve mame koje su se teško oporavljale nakon trudnoće – here you go. Ako to mogu učiniti ja, možete i vi. Volim vas sve!!’, poručila je jučer svijetu Serena Williams kad se na meču French Opena pojavila u posebno dizajniranom kombinezonu po uzoru na pravu Catwoman. Imamo slike, njenu poruku, ali i reakcije javnosti.

Serena Williams rođena je da pomiče granice, što je dokazala i jučer kad se na French Openu, na meču protiv Kristine Pliškove, pojavila u crnom pripijenom kombinezonu s crvenom trakom kao remenom.

@jthrasher

Njen je odabir vrlo brzo zapalio društvene mreže pa se na svoj look osvrnula i sama Serena. Napisala je da joj je takva odjeća najudobnija s obzirom na to da je imala popriličnih zdravstvenih problema nakon trudnoće i poroda, u krvi joj se pojavio ugrušak pa joj ovakva udobna odjeća ne ometa cirkulaciju.

A iako bi se mnoge sportašice katkad odlučile za sličnu promjenu stila, unatoč uvriježenim pravilima koja vrijede za odjeću svakog pojedinog sporta, Serena je dokazala da pravila za nju jednostavno ne vrijede. Ona je superžena. Ona je junakinja modernog doba, i to je, uz ovu udobnu stranu priče, htjela pokazati svijetu. Reakcije su bile podijeljene, ali je većina na koncu zatomila osmijeh i stala na stranu onih kojima je Serena sada još više porasla u očima kao kraljica.

@Jason Collins

‘Ovo je za sve majke koje su prošle tešku trudnoću i koje su morale proći svašta da bi opet mogle biti one stare, one koje vjeruju u same sebe. To predstavlja moja odjeća”, izjavila je Serena nakon meča kojim nije šokirala pobjedom, već upravo ovim stilom. Hoće li time Serena pokrenuti nove trendove u tenisu, to još ne znamo, no znamo da joj to ne bi bilo prvi put.

Sjećate se, igrala je trudna i nikad se nije bojala glasno reći svoje stavove.

Fotografije: Twitter


Hzzo


Slični članci