Make your day different

Logo Cover

Serena Williams bez dlake na jeziku opisala onu manje lijepu stranu majčinstva o kojoj mnoge žene šute

Otkako je postala majka svog prvog djeteta, Serena Williams bori se s napadima panike i anksioznosti. Jedna od najboljih tenisačica svijeta u iskrenom je intervjuu opisala kako se ponekad osjeća, a iako tek rijetko koja žena ima hrabrosti na glas izreći snažne emocije koje često dolaze s majčinstvom, Serena je bez dlake na jeziku opisala onu manje lijepu stranu roditeljstva…

Svjetski poznata tenisačica i sedmerostruka pobjednica Wimbledona Serena Williams, početkom je rujna prošle godine na svijet donijela kćerkicu Alexis Olympiju koju je dobila u vezi sa svojim suprugom Alexisom Ohanianom. U iskrenom i emotivnom intervjuu za Huffington Post, 36 – godišnja sportašica otvoreno je progovorila o drugoj strani majčinstva o kojoj tek rijetko koja žena govori.

 

@serenawilliams

‘Anksioznost me ubija. Moja kći je sva krhka i kako je mogla zaštititi ne želim napustiti kuću. Anksioznost koja me muči uzima svoj danak. Bilo je dana kada sam stavljala svoj prst ispod njenog nosa dok spava, samo da se uvjerim da diše. I dalje imam poriv da to radim. Željela sam to napraviti neki dan i onda sam sama sebe zaustavila. Ponekad se zaista osjećam kao da ništa ne mogu poduzeti. Tako sam se nekada osjećala i na terenu. Nitko vam ne priča o problemima, pritisku koji osjećate ili užasnom osjećaju svaki put kada čujete bebin plač. Pukla sam ni sama ne znam koliko puta. Ponekad sam ljuta zbog bebinog plakanja, a onda se rastužim zato što sam se tako osjećala, pa se krivim zbog toga. Emocije su ludilo.’ – izjavila je Serena u želji da svojom pričom pomogne onim ženama koje se ponekad osjećaju baš kao i ona.

@serenawilliams

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci