Make your day different

Logo Cover

Senzibilni, intuitivni, romantični i tako ih je lako voljeti! Zbog ovih 5 stvari zasigurno ćete poželjeti barem jednu Ribu u svom životu

Ribe, dvanaesti,  posljednji i najosjetljiviji znak zodijaka u sebi sadrži pomalo iskustva od svih znakova zodijaka. Njihov moto je: ‘vjerujem’. Često imaju sklonost vezivanju za krive osobe, jednostavno imaju krivu percepciju osobe, te vide ono što žele vidjeti. Osobe iz znaka Riba imaju otvoren um i razumijevanje, ali bez obzira na to su neshvaćeni. U čast njihove vladavine, koja je započela 20. veljače i trajati će do 21. ožujka, donosimo 5 karakteristika osoba rođenih u ovom horoskopskom znaku…

Svi horoskopski znakovi imaju svoje vrline i snage, no neki od njih uistinu su posebni, što ih čini sjajnim prijateljima i ljubavnim partnerima.

Jedan od njih su i Ribe, najsenzibilniji znak Zodijaka čija vladavina započinje na samom kraju ciklusa u vrijeme kada završava zima i počinje proljeće.

@livingforgoldmoments

1. Imaju bujnu maštu (koja dolazi do izražaja i u krevetu)

Njihova suosjećajnost, vjernost i milostivost čini ih odanim prijateljima i ljubavnicima. Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku su velikodušne i sve će učiniti da pokažu drugima koliko im je stalo do njih – isto to dolazi do izražaja i u krevetu.

 

2. Vrlo su osjećajne i intuitivne

Znakom Ribe vlada vodeni planet Neptun, koji pripadnike ovog znaka čini senzibilnima i vrlo intuitivnim ljudima. imaju dar za prepoznavanje raspoloženja i odmah uvide promjene. Odlični su i ‘čitači situacija’. Dovoljno je samo da uđu u prostoriju i pogledom prijeđu preko nje i znat će što se događa, a upravo je to razlog zbog kojeg je uvijek imati dobro Ribu uz sebe.

@maralafontan

3. Okorjeli su romantičari/ke

Ribe su prirodni romantičari i uživaju u laganom i ugodnom razgovoru. Dobro su društvo, vole se šaliti, imaju odličan smisao za humor, a poznate su i po svojem zavođenju. Također su poznati ljubitelji poezije i ljubavnih pisama. Ukoliko ste u vezi s Ribom – pripremite se na romantiku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nataliya Vanushkina (@ph_vanushkina)

4. Vješti su pomagači koji potiču druge da slijede svoje snove

Da pripadnici ovog horoskopskog znaka vole sanjariti, već odavno je poznato, no malo tko zna da su zapravo Ribe jedni od najvećih pomagača. Ukoliko naiđete na prepreku, oni su tu da vas podsjete dokle ste dogurali, koliko ste postigli i u konačnici, zašto ste se uopće odlučili na taj pothvat.

@livingforgoldmoments

5. Dobro čuvaju tajne i znaju slušati

Oni su osjetljivi, empatični ljudi koji razumiju koliko ‘izdaja’ može boljeti. Suptilni su i nastoje razumjeti svoje najmilije na svim razinama, a upravo ih to čini odličnim slušačima. Vole postavljati pitanja, vrlo su iskreni, a isto to očekuju od svog sugovornika. Ponekad oklijevaju u davanju mišljenja, stoga im je ponekad potrebno malo ohrabrenja.

@tanyaparfileva

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci