Make your day different

Logo Cover

Seleni Gomez je dosadio image ‘dobre djevojke’, evo kako izgleda njezina buntovnička strana

Selena Gomez ne ustručava se od odvažnih transformacija, a svaka promjena koju napravi dočekana je s oduševljenjem njezinih mnogobrojnih fanova. Ipak, ova posljednja u nizu toliko je ekstremna da je šokirala i njezine najzagriženije fanove…

Selena Gomez ljubav je svojih pratitelja kupila svojom potpunom iskrenošću kada je riječ o njezinom privatnom životu, ali i odvažnim promjenama frizura na koje bi se rijetko tko odlučio. Nakon što je svoje duge smeđe uvojke zamijenila kratkim bobom, zatim šokirala javnost kada se na crvenom tepihu pojavila kao platinasta plavuša, američka pop pjevačica vratila je image brinete. No ovaj put se odlučila na buntovnički look pa je obrijala dio svoje bujne kose. Riječ je o popularnom undercutu a zahvaljujući njegovoj strateškoj poziciji savršeno je naglasio Seleninu tetovažu na vratu, ali i njezinu buntovničku prirodu.

@selenagomez
@selenagomez

Emotivna glazbenica svojom je novom frizurom vjerojatno željela pokazati i bunt prema nametnutim idealima ljepote i čestim kritikama upućenima na njezin izgled.

‘Mit o ljepoti – opsjednutost fizičkim izgledom i savršenosti koja moderne žene stavlja u nezavidnu poziciju, to je beskonačan krug u kojem se isprepliću gubitak nade i nedovoljno samopoštovanje dok se istovremeno žena pokušava uklopiti u definiciju besprijekorne ljepote koju je nametnulo današnje društvo.’ – napisala je nedavno Selena, a čini se kako je 25 – godišnja pjevačica sve ustrajnija u namjeri da demonstrira svoj odvažni i samouvjereni stav.

Fotografije: Instagam


Hzzo


Slični članci