Make your day different

Logo Cover

I to se dogodilo: Nakon svih afera koje joj je priredio, Hugh Grant pred oltar vodi svoju dugogodišnju partnericu

Neukrotivi holivudski zavodnik Hugh Grant u svojoj će 57.-oj godini života po prvi puta stati pred oltar sa dugogodišnjom djevojkom Annom Eberstein s kojom ima već troje djece. Vijest je to koja je mnoge iznenadila, posebice ako se u obzir uzme Hughova burna ljubavna prošlost i kratkotrajne ‘izlete’ koje je imao kad je već bio u vezi sa svojom budućom suprugom ….

Holivudski glumac Hugh Grant odlučio je svoju burnu prošlost ostaviti iza sebe i konačno se skrasiti sa svojom dugogodišnjom djevojkom, švedskom televizijskom producenticom Anni Eberstein. Ljubavna veza para traje već šest godina, a u njoj su postali roditelji troje djece; 5 – godišnjeg sina Johna, dvogodišnjeg sina čije ime nikad nisu otkrili, a njihovo treće zajedničko dijete stiglo je ove godine. Budući da je par samozatajan kada je u pitanju njihov obiteljski život, sve su detalje vješto uspjeli sačuvati od očiju javnosti.

 

@hughgrantlove

Ipak, prošlost neukrotivog zavodnika poprilično je transparentna. Naime, Hughova buduća supruga glumcu je oprostila ‘aferu’ koju je imao s bivšom djevojkom Tinglan Hong, a s kojom je slavni glumac već još 2011. godine postao otac kćeri Tabithe.

@hughgrantlove

Nakon toga, dok je bio u vezi s Annom, nakratko se vratio svojoj bivšoj ljubavi pa su u toj kratkotrajnoj aferi postali roditelji sina Felixa. Ipak, čini se kako u ljubavi uistinu nema pravila pa mu je buduća supruga odlučila sve oprostiti. ‘U zamjenu’ za njezino beskrajno razumijevanje, Hugh će je odvesti pred oltar krajem svibnja.

@titaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

‘Ovo je dan za koji nitko od njegovih prijatelja nije mislio da će se dogoditi. Uskoro će biti umirovljenik i tek će sad postati obiteljski čovjek’ – izjavio je njegov blizak prijatelj za strane medije.

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci