Make your day different

Logo Cover

Saznali smo zašto se odljubljujemo ali i koje su to 3 najveće zamke i prijetnje ljubavnoj vezi

Ako Vas je ikada zanimalo zašto se odljubljujemo te koje nam zamke najčešće prijete u vezi, donosimo vam tri kratka, kristalno jasna odgovora koja su u jednom trenutku mučila svakog od nas….

Svi smo jednom znali zašto smo se zaljubili (ako još uvijek nismo zaboravili glavne razloge), ali rijetko je tko svjestan trenutka odljubljivanja. Ono kad zaljubljenost zamijeni navika, a navika prijeđe u odljubljivanje.

A iako će malo tko priznati da zna točan trenutak kad se zaljubljenost zarotirala prema odljubljenosti, priznajmo samo sebi i recimo si: možda ne znak točan trenutak, ali znamo, dobro znamo koju su postupci doveli do toga. Ako dosad niste spoznali koje nas zamke u vezi najčešće dovode do odljubljivanja, mi znamo odgovor:

@nice_pic_msk

Poštovanje je sve

Za dugovječnu zaljubljenost nije važna ljubav već poštovanje, a kad ono počne izostajati u svakodnevnim situacijama, rast će nezadovoljstvo, posebno kod pripadnica ljepšeg spola.
Žena mora osjećati poštovanje druge strane kako bi željela vratiti istom, odnosno još većom mjerom, po principu: ‘što više volim, više i dajem, a kad me poštuju, dajem još i više’.

@thoughtcatalog

Slaba intimnost

Intimnost znači povezanost, ali ako žene pitate što očekuju od intime, ona se ne odnosi samo na seksualnu privlačnost već povezanost na puno intimnijem nivou – mentalnom. Osjeti li žena da s partnerom više nije toliko povezana, da njihovi umovi ne rade na istoj razini, da se više ne razumiju kao jedno, teško da će samo ljubav popraviti stvar.

@thoughtcatalog

Osjećaj da niste dovoljno privlačne

Ne kaže se uzalud da prilika čini lopova pa isto tako tvrdimo da kad žena osjeti da postaje privlačnija drugima nego svom partneru, njene će se misli i osjećaji udaljiti od veze. Žena mora znati da koliko god privlačna bila, najprivlačnija mora biti svom partneru. U suprotnom, odljubljenost će zamijeniti zaljubljenost, a sreću u vezi potraga za novim partnerom.

@thoughtcatalog

Fotografije: Instagram
PBZ

Slični članci