Make your day different

Logo Cover

Saznali smo tko je ljepotica od koje se ne odvaja naš proslavljeni tenisač Borna Ćorić

Možda još nije stekao svjetsku slavu, no naš 21-godišnji tenisač Borna Ćorić i trenutno 21. igrač svijeta po ATP listi, već ima horde fanova koji slijepo prate svaku njegovu objavu pa većini nije promaknula jedna ljepotica koja se stalno pojavljuje u društvu tog zgodnog, mladog Zagrepčanina. No, djevojke ipak mogu biti mirne, jer nije riječ o Borninoj ljubavi već jednoj puno važnijoj osobi u njegovom životu.

Svaku pobjedu i svaki poraz na terenu našeg mladog tenisača Borne Ćorića vjerno prati i jedna ljepotica koja je posljednjih dana izazvala laganu buru u životu proslavljenog tenisača.

@bornacoric

Naime, fanovi koji još upoznali njegovu lijepu, dvije godine stariju sestru Brunu, u početku su bili zbunjeni njihovim čestim zajedničkim objavama i izljevima ljubavi, sve dok im nije sjelo koliko je oboma važna ta bratsko-sestrinska veza.

 

@bornacoric

Borna je zbog svoje teniske karijere često na putu, a i njegova je sestra još prije nekoliko godina otišla u bijeli svijet, na studij u Miami, pa se ne vide onoliko koliko često koliko bi željeli.

Obično žive ‘na daljinu’ pa često jedan drugome posvećuju postove na društvenim mrežama, kao i ovaj kojim je Borna čestitao rođendan svojoj sestri, a koji je izazvao lavinu znatiželje njegovih fanova.

 

@bornacoric

 

@bornacoric

Kad su zajedno ne propuštaju ovjekovječiti važne zajedničke trenutke, a dok je nekim fanovima njihova čvrsta veza pomalo neobična, većina njih ipak ne propušta pohvaliti ih zbog toga, jer tko će kome biti najveća životna podrška ako to neće biti najbliži članovi obitelji.

Kako su oboje još uvijek relativno mladi i oboje posvećeni svojim karijerama, vjerujemo da neko vrijeme još neće imati ni vremena za druge ljubavi te će i dalje jedan drugome biti najveća životna podrška i oslonac. I kad su zajedno i kad budu miljama udaljeni jedan od drugoga.

@bornacoric

 

@bornacoric

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci