Make your day different

Logo Cover

Savršeni automobil za sve ljubitelje luksuza

Ovaj kompaktni SUV «nove generacije» pruža jedinstveno iskustvo vožnje i osigurava ugodan boravak u automobilu, a na hrvatsko tržište dolazi vrlo brzo, u siječnju 2018. godine

 

Prateći svjetske trendove, Citroën je odlučio ojačati svoje «pozcije» na području SUV-ova te je predstavio novi C3 Aircross, kompaktni SUV „nove generacije”. Ovaj privlačan automobil krase jedinstveni oblik i izdašan obujam, a osobnost vozila ojačana je velikim mogućnostima personalizacije, uz 90 kombinacija vanjskog i 5 kombinacija unutarnjeg uređenja.

 

 

 

 

C3 Aircross odlikuje se prostranošću i modularnošću, a dio atraktivnosti sigurno će donijeti i ostakljeni panoramski krovni otvor. S lakoćom se kreće u gradu kao i na otvorenoj cesti te povećava mogućnosti za bijeg iz svakodnevice uz Grip Control® i Hill Assist Descent, a broji i 12 sustava za pomoć u vožnji, kao što su head-up zaslon i 4 tehnologije za bolju umreženost, na primjer bežično punjenje za pametni telefon.

 

 

 

 

Citroën C3 Aircross kompaktni je SUV duljine 4,15 m. Jedinstvenog je oblika karakterističnog za nove modele marke CITROËN i diči se svim atributima modernog SUV-a: povišenim podvozjem i povišenim vozačevim mjestom, zaštitnim oblogama odbojnika sprijeda i straga, velikim kotačima i oblogama odbojnika. Dizajn kabine horizontalnih linija ističe prostor dostupan u kabini i naglašava sigurnost. Upravljač modela C3 Aircross također je u stilu SUV-a te pokazuje njegova vozna svojstva.

 

 

 

 

Novi C3 Aircross uklapa se u suvremen način života, umrežen je i nudi sve tehnologije koje olakšavaju život u gradu kao i na otvorenoj cesti. Jednostavno rečeno, to je SUV stvoren za kupce koji su ljubitelji stila, zadovoljstva i bijega iz svakodnevice u potrazi za novim iskustvima.

 

 

 

 

C3 Aircross, inventivno je oblikovan i kompaktan SUV, jednostavan za upotrebu u životnoj svakodnevici. Nudi široka i udobna sjedala te se ističe izvrsnom prostornošću (većom visinom ispod krova, izdašnim prostorom za noge), modularnošću bez premca (kliznom klupom od 2 zasebna dijela, sklapanjem suvozačevog sjedala za tovarnu duljinu od 2,40 m) i iznimnim obujmom prtljažnika (410 litara, što se može povećati do 520 litara).

 

 

 

 

U korak s vremenom, C3 Aircross opremljen je domišljatim pretincima, te nudi sveobuhvatnu gamu sustava pomoći u vožnji kao što su head-up zaslon, Active Safety Brake, automatsko uključivanje dugih svjetala, prepoznavanje prometnih znakova i preporučivanje brzine te korisne tehnologije za svakodnevnu upotrebu, na primjer Park Assist ili CITROËN Connect Nav.

 

 

 

 

Ovaj privlačan automobil na hrvatsko tržište dolazi u siječnju 2018. godine i sigurno će privući sve istinske zaljubljenike u prostrane autmobile koji uvijek mogu pružiti više.

Fotografije: Press

 

Slični članci