Make your day different

Logo Cover

Saša Zalepugin preminuo u 91. godini života od posljedica moždanog udar, supruga Tihana oprostila se od njega riječima koje paraju srce

Saša Zalepugin preminuo je noćas u 91. godini života bolnici od posljedica moždanog udara koji je doživio u nedjelju 16. listopada u svom zagrebačkom domu, a tužnu vijest potvrdila je supruga Tihana Harapin Zalepugin

Saša Zalepugin, jedan od najpopularnijih televizijskih voditelja i urednika iz vremena bivše države, prije točno 40 dana doživo je moždani udar i od tada se nalazio na jedinici intenzivne njege na zagrebačkom Rebru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tihana Harapin Zalepugin (@tihanaharapinzalepugin)

 

Tužnu vijest da je preminuo Saša Zalepigin potvrdila je njegova supruga Tihana Harapin Zalepugin, najpoznatija modna agentica, koja se na Facebooku od njega oprostila riječima:

‘Zbogom dušo moja, jedno moje – čekaj me’

 

Saša Zalepugin bio je jedan od najpopularnijih televizijskih voditelja u bivšoj državi, uz čiji lik i glas su se provodila nezaboravna nedjeljna popodneva. U mirovini je pak otkrio svoju izumiteljsku stranu, no televizija je ipak bila i ostala njegova prva ljubav.

Od 1971. bio je urednik Zabavnog programa RTZ-a te je počeo uređivati i voditi ‘Nedjeljom popodne’, emisiju koja je ušla u televizijsku povijest Jugoslavije kao jedan prototip mozaično-zabavne emisije, koja možda i do danas nije nadmašena s obzirom na standarde koje je Zalepugin imao.

Foto: Facebook/Instagram/promo

Slični članci