Make your day different

Logo Cover

Sanja Musić Milanović modna je odlikašica! Monokromatski look razbila je avangardnom i unikatnom ogrlicom o kojoj će se još dugo pričati

Protekle subote hrvatski predsjednik Zoran Milanović sa suprugom Sanjom Musić Milanović otvorio je godišnju izložbu ostvarenja hrvatskih arhitekata na Pantovčaku. U Uredu predsjednika održana je i dodjela nagrada Udruženja hrvatskih arhitekata ‘Viktor Kovačić’, a prva dama našla se u centru pažnje zahvaljujući elegantnoj odjevnoj kombinaciji. Ugledna liječnica uskočila je u zvonoliku haljinu i naglasila vitak struk, no svi bruje o avangardnoj ogrlici s makedonskim potpisom koja je oduševila zaljubljenike u modu…

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović i njegova supruga, liječnica Sanja Musić Milanović, prošle subote otvorili su godišnju izložbu ostvarenja hrvatskih arhitekata u 2020. godini i dodijelili nagradu za životno djelo Udruženja hrvatskih arhitekata ‘Viktor Kovačić’ koja je otišla u ruke arhitektu Ivanu Prtenjaku.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Svečani događaj održao se u Uredu predsjednika na Pantovčaku, a ovoga puta 52-godišnja prva dama bila je pravi magnet za poglede zbog upečatljive odjevne kombinacije o kojoj se ne prestaje govoriti.

 

View this post on Instagram

 

 

A post shared by Zoran Milanović (@z_milanovic)

  Advertisement

Za ovu svečanu prigodu životna suputnica hrvatskog predsjednika odabrala je crnu haljinu zvonolikog kroja s kožnim detaljem koja je naglasila njezin zavidno vitak struk i dodatno proljepšala čitavu figuru.

Stajliš kreaciju dužine ispod koljena cijenjena epidemiologinja kombinirala je uz crne najlonke i minimalističke kožne salonke kakve svaka žena treba u svom ormaru, a svoj look podigla je na višu razinu efektnom ogrlicom koja je zaljubljenike u modu ostavila bez daha.

Facebook Zoran Milanović

Kako doznaje Gloria.hr, riječ je o avangardnom komadu nakita od bisera i perlica s potpisom makedonske dizajnerice hrvatskih korijena Ivane Knez, koju je izradila posebno za prvu damu Sanju Musić Milanović.

Upečatljiva ogrlica u kombinaciji bijele, crvene i plave boje savršeno se uklopila u ovu modnu priču i dala joj dozu odvažnosti, a zbog neobičnog dizajna malo tko znao bi je s lakoćom tako dobro nositi.

Facebook Zoran Milanović

Inače, dizajnerica Ivana Knez diplomirala je kostimografiju na Akademiji u Beogradu nakon čega je pokrenula vlastiti brend imena Drama, koji će uskoro imati opciju i online prodaje.

Odabranica prvog čovjeka Republike Hrvatske poznata je kao velika ljubiteljica unikatnih i ručno rađenih modnih detalja koji govore sami za sebe, a često poseže za modelima s potpisom domaćih dizajnera.

@sovilj

Kada je u pitanju nakit, njezin favorit među dizajnerima nesumnjivo je Nenad Sovilj, čiji je prsten isfurala na inauguraciji svog supruga Zorana Milanovića lani u veljači.

Ugledna liječnica tada je plijenila pažnju javnosti u prljavo ružičastoj midi haljini brenda Varteks, iza kojeg stoji poznata hrvatska dizajnerica Martina Vrdoljak Ranilović, a spojila ju je s minimalističkim smeđim sandalama od brušene kože.

Foto: Facebook / Instagram

Slični članci