Make your day different

Logo Cover

Sandra Perković u Veneciji uživa punim plućima, kući se vratila bogatija za iskustvo na kojem joj zavide svi adrenalinski ovisnici….

Olimpijska, svjetska i europska prvakinja u bacanju diska Sandra Perković produženi vikend zasluženo provodi u odmoru, u bajkovitoj Veneciji. A da užitak bude potpun zgodna je sportašica lice sakrila iza kultne venecijanske maske, obišla muzeje i priuštila si jedno nesvakidašnje iskustvo, ono na kojem će joj pozavidjeti svi ljubitelji adrenalina….

Naša najbolja atletičarka Sandra Perković vratila se kući prije mjesec dana sa Svjetskog atletskog prvenstva u Kataru, gdje je osvojila brončanu medalju u bacanju diska.

 
 
 
 
 
 

A nakon napornih treninga i nezaobilaznog stresa koji prati svako sportsko natjecanje došao i trenutak za zasluženi predah.

Produženi vikend u Italiji, točnije u Veneciji, čini se, bio je odličan odabir destinacije za novo punjenje baterija.

  Advertisement
  Advertisement

 

‘Živi bez izgovora i putuj bez žaljenja’, napisala je Sandra u opisu fotografije na kojoj pozira u pravom talijanskom duhu s venecijanskom maskom na licu, dobro znanim simbolom kultnog karnevala, čije se raskošne maske, koje svoje porijeklo vuku još iz antičkog doba, nisu nužno koristile samo u veljači, već tijekom mnogih mjeseci.

 
 
@discus70queen

U Veneciji je Sandra uživala i u pogledu na slavni Michelangelov kip Davida, a dva dana ranije posjetila je Maranellu, tvornicu i čuveni muzej Ferrari, na čemu joj zasigurno zavide oni istinski obožavatelji Ferrarija i ovisnici o adrenalinu. Posebice u činjenici da je slavna sportašica imala priliku iskusiti kakav je osjećaj sjediti za njegovim upravljačem.

@discus70queen

 

Advertisement
Advertisement
@discus70queen

Foto: Instagram
.

Slični članci