Make your day different

Logo Cover

Sandra Bullock: Svi pričaju o fantastičnom stylingu omiljene 53 – godišnje glumice

Uoči svečane premijere filma ‘Ocean’s 8’, dio impresivne glumačke postave pojavio se na konvenciji američkog Nacionalnog udruženja kinematografa. Unatoč činjenici da su sve holivudske dive zasjale u svojim najglamuroznijim izdanjima, sve je poglede plijenila Sandra Bullock koja je za crveni tepih odabrala predivi kimono visokog sjaja kojeg je kombinirala s uskim kožnatim hlačama i vrtoglavo visokim potpeticama. Tako su se mnogi jednoglasno složili kako je ovo jedno od najboljih izdanja 53 – godišnje glumice koja se nakon tri godine glumačke stanke vratila na velika platna. I to sa stilom!

 

Ženski spin-off ‘Oceans’ trilogije pod redateljskom palicom Stevena Soderbergha okupio je uistinu impresivnu žensku glumačku ekipu, a dio njih se pojavio na konvenciji kako bi predstavile film čija je premijera zakazana 8. lipnja.

 

@sandysass_

Uz Cate Blanchett, sve je poglede ukrala 53 – godišnja Sandra Bullock koja je za ovu prigodu odabrala prelijepi kimono s potpisom dizajnerice Johanne Ortiz, a kombinirala ga je pripijenim kožnim hlačama i seksepilnim sandalama s vrtoglavo visokom potpeticom.

 

@blogchebello

Nakon duže stanke, Sandra je u velikom stilu najavila svoj povratak u filmsku industriju, a njezina glamurozna kombinacija pobrala je ovacije modnih kritičara. Zasluženo.

 

@_sandrabullockfanpage_
@askyfullofcate

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci