Make your day different

Logo Cover

Sada je i službeno: Napokon znamo tko je najbolje odjevena plemkinja, Meghan Markle ili Kate Middleton! Otkrivamo top 10 stilskih ikona današnjice

Modni dvoboji između kraljevskih šogorica Kate Middleton i Meghan Markle traje već godinama, no sad konačno znamo tko je plemkinja s (naj)više stila. Naime, modna platforma Farfetch provela je ispitivanje kako bi se doznalo top 10 svjetskih stilskih ikona. Na kraljevskom dvoru laskavu titulu najbolje odjevene žene odnijela je supruga princa Williama, koja je zasjela na drugo mjesto liste, a za samo četiri posto glasova prešišala ju je mnogima omiljena britanska dizajnerica…

Konačno je i službeno – znamo tko je najbolje odjevena dama na svijetu, ali i stilska ikona s kraljevskih dvora. Prema najnovijem istraživanju popularne modne platforme Farfetch, vojvotkinja Kate Middleton ponijela je laskavu titulu plemkinje s najviše stila, osvojivši 24 posto glasova.

@katemiddletonsofficial / @kate.middleton.outfits / @duchessonabudget19 / @royalreplimeghan

Na iznenađenje mnogih, njezina šogorica i bivša vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle uopće se nije našla na popisu 10 stilskih ikona, stoga je supruga princa Williama uvjerljivo odnijela pobjedu i zasjela na zavidno drugo mjesto. Iako je proglašena najbolje odjevenom plemkinjom, Kate Middleton za četiri posto prešišala je druga slavna Britanka i odnijela titulu najveće modne ikone na svijetu.

@fashion.classss

Najbolje odjevena dama po izboru glasača je modna dizajnerica i bivša Spajsica Victoria Beckham. Osim genijalnim kreacijama, supruga legendarnog nogometaša Davida Beckhma svakodnevno osvaja zaljubljenike u modu fantastičnim modnim kombinacijama kojima je nemoguće naći manu, a svojim stilom nadmašila je još dvije slavne trendseterice – američku influencericu Oliviju Palermo i talijansku blogericu Chiaru Ferragni.

 
 

Top 10 stilskih ikona prema istraživanju modne platforme Farfetch:

 

1. Victoria Beckham
2. Kate Middleton
3. Chiara Ferragni
4. Olivia Palermo
5. Ellie Goulding
6. Alexa Chung
7. Jane Birkin
8. Anna Cleveland
9. Lizzy Hadfield
10. Bonnie Strange

Foto: Instagram

Slični članci