Make your day different

Logo Cover

S božićnim ukrasima nemoguće je pretjerati! Donosimo 16 genijalnih (last-minute!) ideja za bajkovito uređenje doma koje će sve oboriti s nogu

Malo koji dom već nije dobio blagdansko ruho, no s dodavanjem efektnih detalja zaista je teško stati. Iz godine u godinu tradicionalni božićni ukrasi sve su maštovitiji, a osim božićne jelke, lampica i adventskog vijenca, razne figurice i kreativni dodaci pretvorit će vaš dom u pravu zimsku bajku. Ukoliko u vaša četiri zida još uvijek ima mjesta za slatke blagdanske dodatke, pronašli smo 16 ideja s Instagrama koje će savršeno upotpuniti vaš osobni prostor i oduševiti baš sve goste…

Bez obzira na to je li vaš dom već spreman za najljepši dan u godini ili se još niste predali blagdanskoj groznici, ideja za uređenje doma nikada ne može biti previše.

Kako iz godine u godinu svjedočimo sve većem broju kreativnih trendova, postojeće ukrase možete obogatiti modernijima i novijima, a za neke od njih ne trebate potrošiti ni lipe.

@who_is_fashion_star

Jedan od njih je ujedno i (doslovno!) najsjajniji. Riječ je o lampicama u čaši ili staklenici koji uvijek izgledaju jako šarmantno i svakom domu daju poseban blagdanski ugođaj.

Detalj s kojim se možete beskonačno igrati odlično izgleda i van blagdanske sezone, a ako ga već ranije niste isprobali, sada je pravo vrijeme za to.

Osim lampica, nepogrješiv način za unošenje blagdanskog ozračja u vašu kuću ili stan su božićne jastučnice, ‘zidno’ drvce, borove grančice.

@krumpetshomedecor

Instagram su već preplavile fotografije čarobno uređenih domova, a mi smo izdvojili 16 najboljih kako bismo vas dodatno inspirirali:

@malakzaher_studio
@vartlillagrona
@thetedescofarm
@the_interior_mama
@southernbrushstudioart
@sandramorganliving
@melisacablogg
@landhausamwald
@kobaltowasowa
@kingofchristmas
@foxandbeau
@christmas_interior
@christmas_interior
@christmas_interior
@christmas.brothers
@beautifulsquarefeet

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci