Make your day different

Logo Cover

Ryan Reynolds posve iskreno progovorio o napadima panike, unutarnjim demonima, ali i psihičkom slomu

Iako je Ryan Reynolds u intervjuima za strane medije do sada uvijek pokazivao svoju razigranu i šarmantnu prirodu, holivudski je glumac u posljednjem  intervjuu iskreno progovorio o svojim unutrašnjim demonima, strahovima i napadima tjeskobe te panike koje ga prate još od djetinjstva….

Ryan je za ugledni New York Times posve iskreno priznao kako se uslijed prevelike količine stresa teško kontrolira. Nakon što je 2016. godine završio sa snimanjem megapopularnog filma ‘Deadpoola’ u kojem je nosio glavnu ulogu , Ryan je doživio živčani slom i napade tjeskobe koji su rezultirali nesanicom i drugim fizičkim manifestacijama stresa.

 

@lesravageurs

‘Patim od tjeskobe. Oduvijek sam patio. Konstantno sam u brizi oko nečega što nije nimalo smiješno’ – priznao je Ryan u intervjuu dodavši kako ga je iz ponora straha i anksioznosti izvukao pozitivan stav prema životu, meditacija, ali i njegova voljena supruga Blake Lively kao i njihove dvije kćerkice.

 

@myunidays

Naime, ljubavna priča glumačkog para Blake Lively i Ryana Reynoldsa slovi za jednu od najljepših na holivudskom zvjezdanom nebu, a u njihovom petogodišnjem braku postali su roditelji dvije djevojčice; dvogodišnje James i jednogodišnje Ines.

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci