Make your day different

Logo Cover

Romantični retro prizvuk najoriginalnijeg modno-glazbenog odredišta

Zagrebački contemporary store i galerija – bon ton store & gallery od svojih početaka 2014. u Dežmanovom prolazu pozicionirao se kao jedno od vodećih mjesta u gradu koje spaja modu i glazbu.

Ne podilazeći trendovima pažljivo grade vlastitu priču sa pomalo romantičnim retro prizvukom koja je spoj Kalifornije, francuske rivijere i Jadranskog mora, ispričana kroz nove kolekcije vrhunskih mladih brendova.

 

Od prošlog tjedna, bon ton je otvorio svoja vrata u novom, preuređenom prostoru na adresi Preradovićeva 34, a novo poglavlje u njihovoj priči najavljuje kampanja koju potpisuje Nadja Božić.

 

 

Idiličan ambijent istarskog hotela Meneghetti poslužio je kao savršena inspiracija za odlične vizuale talentirane fotografkinje i DJ-ice s berlinskom adresom. Serija fotografija snimana analognim fotoaparatima prati divnu Magdalenu (Colors model management) kroz dan proveden u prekrasnom opuštajućem okruženju.

 

U jako cool „model off duty“ stylingu prevladavaju komadi iz novih kolekcija Zoe Karssen, Maison Labiche, Gian Paolo e Marco te bon tonove vlastite limitirane kolekcije majica nastale u suradnji s berlinskom ilustratoricom Rahel Susskind, a Sheriff & Cherry naočale sjajno su se uklopile u opuštenu, pomalo retro bon ton priču.

 

 

Uz komade iz kampanje, u Preradovićevoj se mogu naći i nove kolekcije brendova National standard i BLK DNM. Kako bi proslavili ponovno otvorenje, iz bon tona su pripremili i popust od 20% na sve artikle koji traje do 08. srpnja.


Sve u svemu, čini se da nas u bon tonu čeka jako kul ljeto.

Fotografije: Nadja Božić

Slični članci