Make your day different

Logo Cover

Romantični prizvuk nove cruise kolekcije by A’marie

Osjećaj da ljeto traje vječno inspiracija je za novu cruise kolekciju by A’marie. Dnevni izlasci koji se pretvaraju u večernje te jutra koja počinju u opuštajućoj tišini trenuci su zbog kojih u njemu uživamo još više, a nova A’marie kolekcija za odmor donosi modele koji će vas idealno pratiti upravo u tom poznatom, lijepom tempu.

Haljine u kojima ćete se odmah osjećati ‘good to go’ dolaze u nježnim nijansama – pastelno ružičastoj, nude i boji pistacija, s povremenom pojavom nenametljivog floralnog printa. Na svakom od ovih cruise modela detalji slave ljeto – poput volana koji otkrivaju ramena, šarenih tankih vezica u bojama s veselim pomponima ili točkastog printa.

Tako cvjetna kratka haljina s volanom dolazi s bijelim čipkastim rubom te ukrasnom špagicom koja ukrašava leđa dok dugi čipkasti modeli mogu funkcionirati kao izbor za plažu preko kupaćih
kostima, ali i kao raskošne večernje haljine.

Mini modeli s cvjetovima izbor su za opuštene ljetne večeri, a maxi modeli, poput onog od nude svile, savršeni su i nezamjenjivi za svečane prigode. Na ljetnom odmoru volimo biti jednostavni i elegantni, veseli i upečatljivi, a opet zavodljivi i nježni. Ova kolekcija upravo je okupila sve navedeno.

Pronađite nešto za sebe i prepustite se svim očekivanim i neočekivanim prigodama koje vas čekaju .Više o novim modelima saznajte na web shopu www.amarie-fashion.com i u Gundulićevoj 19.

Fotografije: Maja Kljaić


Hzzo


Slični članci