Make your day different

Logo Cover

Romantična objava intimnog trenutka Nevene Rendeli i Maka Vejzovića

Objavom fotografije koja je gotovo opipljivo dočarala međusobnu ljubav i privrženost koju Nevena Rendeli i Mak Vejzović gaje jedno prema drugome, direktor fotografije pokazao je svoju beskrajnu ljubav prema supruzi i majci svoje dvije djevojčice

Koliko dolazak prinove utječe na dubinu odnosa između dvoje ljudi zasigurno dobro znaju lijepa voditeljica Nevena Rendeli i njezin suprug, direktor fotografije Mak Vejzović koji su krajem lipnja postali roditelji dviju djevojčica; malene Lee i Mare.

Svoju nesagledivu ljubav i poštovanje prema ženi svog života, Mak je pokazao onako kako najbolje zna, pa je na svom Instagram profilu objavio crno – bijelu fotografiju koja je gotovo opipljivo dočarala beskrajnu nježnost i privrženost koju ovi supružnici osjećaju jedno prema drugome.

Makova objava fotografije nastale prije rođenja malene Lee i Mare, ganula je plavokosu voditeljicu koja nije uspjela odoljeti već ju je i sama podijelila sa svojim mnogobrojnim pratiteljima na društvenim mrežama.

‘Kad te muž između polusna i dojenja podsjeti kako je to izgledalo kad nas je bilo samo dvoje’ 😂😂❤️❤️❤️ – napisala je Nevena u opisu fotografije, a u komentarima su se počeli nizati dovitljivi komentari njihovih prijatelja i kolega.

 

@makvej

 

Otkako su malene Lea i Mare stigle na svijet, Mak i Nevena uživaju u idiličnoj atmosferi svog obiteljskog gnijezda koji su za svoje kćerkice svili s mnogo ljubavi, a sigurni smo kako je njihov dom ispunjen s mnoštvo radosti, veselja i prvih osmjeha njihovih mezimica.

Fotografije: Instagram

 


Hzzo


Slični članci