Make your day different

Logo Cover

Romantičarke, pozor! ‘From Scratch’ nova je Netflix serija o epskoj ljubavnoj priči koja će vas u trenu uvući u vrtlog emocija

Okorjele romantičarke, pozor! Prije nekoliko dana na streaming platformu Netflix stigla je dramska serija ‘From Scratch’, koja je u rekordnom roku postala jedan od najgledanijih naslova u Hrvatskoj. Inspirirana istoimenim memoarima autorice Tembi Locke, ova limitirana serija prati epsku ljubavnu priču američke studentice i talijanskog kuhara, kao i sve brodolome koje ljubav sa sobom nosi. Dostupna je u osam epizoda, a vrtlog emocija je zagarantiran…

Netflix zna kako privući i najveće romantike, stoga je u svoju ponudu nedavno uvrstio limitiranu seriju ‘From Scratch’ koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

@lottabackman_

Priča prati Amy Wheeler, američku studenticu koja odlazi u Italiju na studij, a tumači ju Zoe Saldana. Ondje upoznaje sicilijanskog kuhara Lina, čiji lik utjelovljuje talijanski glumac Eugenio Mastrandrea, s kojim vrlo brzo započinje burnu romansu.

Uz povremene uspone i padove koje svaka veza nosi sa sobom, vrhunac njihovog brodoloma događa se kada Lino otkrije da boluje od rijetkog oblika raka. Inspirirana istinitom pričom, ova srcedrapajuća drama prožima različitim osjećajima – od tuge, boli, ljutnje, sve do sreće i ljubavi.

 

 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli From Scratch (@fromscratchnetflix)

Uz emotivne scene koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, serija nas uvodi i u predivne sicilijanske krajolike, a talijanski mentalitet i obiteljski trenuci ono su što joj daje dodatni smisao i čine ju zaista realnom.

Pogledajte TRAILER:

Pripremila: Tara Musulin
Foto/video: Instagram / YouTube

Slični članci