Make your day different

Logo Cover

Roman ‘U sjeni vinove loze’ autorice Julianne MacLean opisuje sve radosti (i boli!) ljubavi u sunčanom naručju Italije

Probudite sva svoja osjetila i otkrijete čari Italije. Osjetite sladak okus grožđa, opojan miris cvijeća, tople zrake sunca i zvuk vjetra koji povija grane čempresa… Upravo tako čitatelji opisuju roman ‘U sjeni vinove loze’ autorice Julianne MacLean.

Saznavši da joj je otac kojeg nikada nije upoznala ostavio vinariju u Toskani, mlada žena kreće na uzbudljivo putovanje kroz prostor i sjećanja na kojem će otkriti brojne tajne, kako tragične, tako i romantične.

Sa svojim rodnim  okruženjem vinograda i pričom koja isprepliće ljubav, obiteljske tajne i iskupljenje, roman obećava da će biti zadivljujući dodatak MacLeanovom izvanrednom opusu.

Roman ‘U sjeni vinove loze’ dobio je hvalospjeve kritičara i višestruka priznanja. Svojom izvrsnom mješavinom romantike, neizvjesnosti i bogato nacrtanih likova, roman je oduševio čitatelje, povlačeći im živce dok ih je držao na rubu sjedala.

Otkako je objavljen, roman je dospio do novih visina, prodavši se u više od milijun primjeraka diljem svijeta i učvrstivši MacLeanovu poziciju omiljene autorice s nepokolebljivom bazom obožavatelja.

Julianne MacLean autorica je više od četrdeset romana, uključujući seriju Boja neba. Voli putovati i živjela je na Novom Zelandu, u Kanadi i Ujedinjenom Kraljevstvu.

@leanneansar

Uz izvanrednu karijeru koja traje više od desetljeća, MacLean je autorica brojnih bestselera, od kojih je svaki ostavio neizbrisiv trag u srcima čitatelja. Njezina prethodna djela, kao što su The Color of Heaven i The Lake Trilogy, stekla su široko priznanje i vjerno čitateljstvo, etablirajući MacLean kao majstorsku pripovjedačicu s nenadmašnom sposobnošću ispletanja uvjerljivih priča.

RADNJA:

Fiona dobro zna kako čuvati tajnu: spoznaju da je rođena iz majčine afere već godinama krije pred svojim navodnim ocem, kojega bi istina zacijelo ubila.

No jednoga dana stiže neočekivana vijest: Fionin je pravi otac preminuo, ostavivši joj svoju vinariju u Italiji. Putovanje u srce Toskane, gdje je čekaju bijesni polubrat i polusestra, odlučni u namjeri da ospore oporuku, postaje putovanje kroz labirint obiteljskih tajni i potraga za istinom o tome što se dogodilo onog sudbonosnog talijanskog ljeta kada su se upoznali njezini roditelji.

Foto: promo/Instagram


Hzzo


Slični članci