Make your day different

Logo Cover

Roman spisateljice Loreth Anne White ‘Pacijentova tajna’ inspiriran nevjerojatnim istinitim zločinom nova je opsesija ljubitelja trilera

Loreth Anne White domaćoj se publici predstavila napetim i nezaboravnim naslovom ‘Ispod Đavoljeg mosta’, romanom koji se do samoga kraja ne ispušta iz ruku.

Njezina najnovija uspješnica ‘Pacijentova tajna’ prava je opsesija za sve obožavatelje trilera. ‘Pacijentova tajna’ inspirirana je istinitim zločinom koji je potresao Kanadu kada je unakaženo tijelo trkačice pronađeno podno litice na rubu idilične obalne zajednice Story Covea.

White je za svoj rad dobila brojna priznanja, a njezini su kriminalistički prodani u više od tri milijuna primjeraka diljem svijeta.

Nagrade i nominacije vjerni su pratitelji njezinih napetih romana, među kojima su RITA, Daphne du Maurier ili Arthur Ellis.

RADNJA:

Lily Bradley, čuvena psihoterapeutkinja, živi u savršenoj kući sa svojim cjenjenim suprugom profesorom i njihovo dvoje djece. Njezin je život savršen – novca joj ne manjka, omiljena je u zajednici, a njezina je krvava tajna sigurna.

Senzualna i neobuzdana Arwen stiže u gradić sa sinom na suvozačevu mjestu svoga oslikanog kombija.

Instagram

Preko noći, njezina prisutnost prijeti razotkriti sve što su stanovnici Story Covea tako očajnički htjeli zadržati za sebe.

Sumnjive okolnosti koje okružuju neprepoznatljivo truplo trkačice u grad dovode detektivku Rue Duval. Iako zna da mora riješiti ovaj slučaj, dušu joj razdire pitanje: želi li ga riješiti?

Foto: Instagram/promo
PBZ

Slični članci