Make your day different

Logo Cover

Rođendanski GIVEAWAY: Cover Style četiri vjerne čitateljice daruje divnim beauty setom s potpisom kultnog talijanskog brenda Marvis

Lifestyle portal ovaj mjesec slavi 7. rođendan i tim povodom u suradnji s kultnim talijanskim brendom Marvis daruje četiri vjerne čitateljice (i beauty entuzijastice!) divnim beauty setom. Kultni talijanski brend Marvis transformirao je ideju paste o zubima dajući joj suvremeni štih. Inspiriran svijetom umjetnosti i mode sada se može pohvaliti izvanrednim dostignućima. Njihova suvremenost, originalnost i jedinstvenost nadilaze tradicionalne koncepte oralne higijene…

Lifestyle portal Cover Style i talijanski brend Marvis za 4 čitateljice imaju pravu beauty poslasticu – beauty set koji sadrži Marvis Jasmin Mint pastu za zube, prvu fashion pastu na tržištu i chic držač za pastu koji će se uklopiti u svačiju kupaonicu, a odličan je saveznik i na putovanjima.

 

@pearls.kw

Iznenađujućim i privlačnim spojem cvjetne rapsodije nježnog jasmina s daškom snažne mente pruža osjećaj senzacije i harmonije Mediterana. Iako okus mente u zubnoj pasti nije dovoljno snažan kako bi prevladao okus jasmina, ima dovoljno moći kako bi omogućio dugotrajnu svježinu.

Marvis Jasmin Mint pasta za zube multiplicira sva osjetila kako bi ih u potpunosti osvježila.

Drska, kultna, originalna, jednom riječi  suvremena. Marvis nadilazi tradicionalne koncepte zubne paste. To je svijet koji je znatiželjan i otvoren za nove stvari: on transformira jednostavne svakodnevne geste u trenutke čistog užitka.

 

Marvis holder

Ta misao je bila temelj za stvaranje ironičnog i neobičnog, ali istodobno i za ugodne te atraktivne okuse, koji vas očaraju u vihoru senzacija. Sedam preparata za pastu za zube koja osvaja, čak i svojom teksturom. Iznimno su kompaktne i ugodne, a ujedno nude savršenu zaštitu koja daje nepogrešiv osjećaj svježine i nezaboravan osmijeh.

Marvis je stvorio svijet znatiželje i otvorenosti za nove stvari, transformirajući jednostavne svakodnevne geste u trenutke čistog užitka.

 

Marvis Jasmin Mint

Marvis beauty set koji možete osvojiti sadrži:

– MARVIS JASMIN mint pastu za zube
– MARVIS držač za pastu – squeezer

Dvije čitateljice darujemo na Facebook profilu i dvije na Instagram profilu portala Cover Style!

Kako biste pokušali osvojiti beuaty set na Facebook stranici portala Cover Style, ispunite uvjete natječaja:

1. Lajkajte FB stranice Cover Style i zapratite IG profil @coverstyle.hr i FB profil @marvis_croatia i @delmerion
2. Shareajte objavu na svom profilu (javno kako bi nam bila vidljiva)
3. U komentar tagirati 3 osobe za koje mislite da bi voljele osvojiti Marvis beauty set

Želite li okušati sreću putem Instagrama i pokušati osvojiti beauty set s potpisom Marvis, ispunite uvjete natječaja:

1. Zapratite IG profil @coverstyle.hr
@marvis_croatia i @delmerion
2. U komentar tagirati 3 osobe za koje mislite da bi voljele osvojiti Marvis beauty set
3. shareajte objavu na Instagram Storyju i označite @coverstyle.hr
@marvis_croatia i @delmerion

Giveaway traje od četvrtka (11. srpnja) do nedjelje (14. srpnja), a ime sretne dobitnice objavljujemo u ponedjeljak (15. srpnja).

SRETNO SVIMA ❤️

Foto: Instagram/promo


Slični članci