Make your day different

Logo Cover

Robert Pattinson na Diorovoj reviji ukrao poglede u suknji i bundi od umjetnog krzna, a Naomi Campbell u odijelu inspiriranom muškim ormarom

Pariz ovih dana vrvi celebrityjima u posjeti revijama muške visoke mode koje se upravo održavaju u Gradu Svjetlosti, a mnogi od njih nisu propustili onu glasovite francuske modne kuće Dior. Najviše pogleda ( s razlogom!) privukao je britanski glumac  Robert Pattinson koji je pojavio odjeven poput žene – u suknjica, kratku bundu od umjetnog krzna i čizme s dokoljenkama. Za razliku od njega Naomi Campbell, 52 – godišnja proslavljena manekenka koju mnogi smatraju jednom od najljepših žena svijeta, stigla je u šik odijelu inspiriranom muškim ormarom..

Robert Pattinson, 36 – godišnji glumac koji je slavu stekao zahvaljujući ‘Sumrak’ sagi, filmskom serijalu, a nakon planetarnog uspjeha okrenuo se karakternim ulogama uspješno gradeći karijeru, zaštitno je lice luksuzne pariške modne kuće Dior pa je stoga i stalni gost njihovih revija.

Na aktulanom tjednu muške mode pojavio se u komadima iz najnovije Diorove kolekcije: smeđoj kraćoj bundici od umjetnog krzna uz koju je nosio plavu suknju od tvida, dokoljenke i crne čizme do pola lista.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FASHION Magazine (@fashioncanada)

Na ovogodišnjem tjednu muške mode pojavio se u komadima iz najnovije Diorove kolekcije: smeđoj kraćoj bundici od umjetnog krzna uz koju je nosio sivu suknju od tvida, dokoljenke i crne čizme.

Trend muških suknji na crvenom tepihu prije Pattinsona prigrlio je holivudski ljepotan Brad Pitt tijekom promocije filma Bullet Train u Njemačkoj.

Foto: Instagram





Slični članci