Make your day different

Logo Cover

Rita Ora redefinirala koncept glamura! Zgodna glazbenica ukrala sve poglede u couture kreaciji koja se ističe najluksuznijim detaljima

Rita Ora, britanska glazbenica kosovskih korijena, nastupila je na predstavljanju kolekcije švicarskog brenda nakita Audemars Piguet nastale u suradnji s australskom dizajnericom Tamarom Ralph, koja se odvila u sklopu pariškog Tjedna mode. Zgodna glazbenica, koja je poznata po odvažnim modnim kombinacijama, ni ovoga puta nije razočarala svojim stajlingom. Autorica hita ‘Let You Love Me’ zablistala je u glamuroznoj, crnoj toaleti od baršuna koja se isticala detaljem srebrne rešetke, ali i grandiozne mašne koja je cijelom izdanju podarila dozu luksuza…

Švicarski brend nakita i satova Audemars Piguet i australska dizajnerica Tamara Ralph predstavili su limitiranu kolekciju satova na privatnoj večeri održanoj u sklopu pariškog Tjedna haute couture mode.

Na glamuroznom predstavljanju nastupila je 33-godišnja britanska glazbenica kosovskih korijena Rita Ora, koja se efektnim modnim izdanjem pobrinula da svi pogledi budu uprti u nju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli RITA ORA (@ritaora)

Supruga nagrađivanog redatelja Taika Waititija izgledala je senzacionalno u dugoj, crnoj, baršunastoj haljini sirena kroja koja se posebno isticala detaljem srebrne rešetke na predjelu leđa i dekoltea, kao i voluminozne crvene mašne koja je poput plašta sezala sve do poda.

Glamurozna kreacija, uz koju je zgodna glazbenica uparila duge, crne rukavice u stilu 1960-ih, djelo je australske dizajnerice Tamare Ralph.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli FCC Daily (@fashion_celebs_critics_)

Kao točka na ‘i’ ovoj modnoj priči došla je crna traka za kosu kojom je zgodna Britanka kosovskih korijena stilizirala raspuštenu, valovitu frizuru.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci