Make your day different

Logo Cover

Riječke stepenice obilježile 15 godina održavanja! Na predstavljanju kolekcija sve su poglede ukrale dvije kraljice Ema i Daniela Gračan

Modna manifestacija Riječke stepenice sinoć je doživjela svoje 15. izdanje tijekom koje je prikazano čak 13 modnih kolekcija, a priliku da prošetaju stepenicama i prate reviju iz prvih redova iskoristile su brojne poznate Hrvatice.

Program 15. Riječkih stepenica vodili su Davor Garić i Ivana Delač. Revije su nosile Nikolina Minovska, Miss Universe Hrvatske Andrea Erjavec, Miss Hrvatske Tea Mlinarić, Kraljica Hrvatske Ema Gračan, Miss Zagreba Lucija Begić, missice Primorsko-goranske županije Lana Krnić i Andrea Bošnjak , Miss sporta Hrvatske Borna Mohač i nekadašnji Mister Svijeta Phillip Kleva te brojni drugi.

.
Miss Universe Maja Sulić, Ivana Delač i Ivana Paris

U publici je bila Daniela Gračan, jedina Hrvatica koja je ponijela titulu Kraljice svijeta, a koja ni ove godine nije propustila tradicionalnu modnu manifestaciju u Rijeci na kojoj se pojavila u društvu nasljednice, kćeri Eme.

Poput lijepe mame i Ema se 2018. okitila titulom Kraljice Hrvatske, a i ove je godine na Riječkim stepenicama sudjelovala u ulozi modela.

Daniela i Ema Gračan
Daniela Gračan

Uz 22- godišnju Emu, danas 54- godišnja Daniela Gračan u braku s nogometnim trenerom Nenadom dobila je i kćeri Lauru i Almu.

Na novom izdanju Riječkih stepenica plijenila je pozornost u elegantnoj, crnoj haljini dužine midi s detaljem bijelog cvijeta na dekolteu.

Ema Gračan

 

Kada je ponijela titulu Kraljice svijeta Daniela Gračan imala je svega 20 godina. Danas radi na Fakultetu za menadžment u muških aktivnosti.

Pogledajte FOTO galeriju:

.
.
Nikolina i Vlado Minovski
Maja Sulić, Miss Universe Hrvatske
Jelena Urukalo
Dino Bubičić

 

Vivian Jurković
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

 

 

Foto: Josip Čekada / Riječke stepenice

Slični članci