Make your day different

Logo Cover

Richard Gere ženi 34 godine mlađu zaručnicu: Sve o ženi kojoj je uspjelo ukrotiti srce okorjelog zavodnika

Za nepunih mjesec dana novinarka Alejandra Silva službeno će postati gospođa Gere. Slavni holivudski glumac (i zavodnik!) Richard Gere zaprosio je svoju 34 godine mlađu djevojku a ceremonija vjenčanja održat će se 5. svibnja, u Washingtonu. Geru će to biti treći, a španjolskoj novinarki drugi brak.

Richard Gere, planetarno popularni glumac, treći će se puta zavjetovati na vječnu ljubav. I brakom okruniti ljubav s 34 godine mlađom novinarkom Alejandrom Silvom, koja je započela prije tri godine slučajnim susretom u Italiji.

@alejandra_silva__

 

@alejandra_silva__

Prije lijepe Španjolke Gere je četiri godine bio u braku s top modelom Cindy Crawford, a potom još 12 godina s manekenkom i glumicom Carey Lowell, u kojem je dobio danas 17 godina starog sina Homera Jamesa. Njegova odabranica Alejandra Silva bila je u braku s geologom Govindom Friedlandom, a iz tog braka ima šestogodišnjeg sinčića Alberta. Zgodna novinarka i holivudska zvijezda žive daleko od medija i izrazito povučenim životom. Oboje se bave humanitarnim radom pa su to jedine prigode kad se pristaju skupa fotografirati.

@alejandra_silva__

 

@alejandra_silva__

 

@90sthrowbacks

Gere je četiri godine bio u braku s top modelom Cindy Crawford…..

 

@745ng

…. a potom 12 godina s manekenkom i glumicom Carey Lowell, u kojem je dobio danas 17 godina starog sina Homera Jamesa.

Foto: Instagram

Slični članci