Make your day different

Logo Cover

Richard Gere utjehu od životnih udaraca pronašao je na farmi, njegova supruga Alejandra Silva oduševila rijetkim obiteljskim fotografijama

Holivudski glumac Richard Gere u proteklih nekoliko tjedana doživio je velike životne udarce. Sredinom veljače, tijekom odmora u Meksiku, hitno je primljen u bolnicu gdje mu je dijagnosticirana upala pluća, a vrlo brzo nakon toga preminuo mu je i otac Homer Gere. Bijeg od gradske vreve i svakodnevnog stresa glumac je pronašao u prirodi. Sa suprugom Alejandrom Silvom i dvojicom sinova posjetio je jednu američku farmu, a ove posebne trenutke ovjekovječili su rijetkim obiteljskim fotografijama i znakovitom porukom koja nikoga nije ostavila ravnodušnim…

Nakon problema s upalom pluća i smrti oca, holivudska zvijezda Richard Gere odlučio je pobjeći od svakodnevnih briga te se sa suprugom i sinovima nakratko skrasio na jednoj farmi.

Slavni 73 – godišnji glumac i njegova obitelj posvetila se povratku korijenima, a njegova 40 – godišnja supruga tim povodom objavila je rijetke obiteljske fotografije i pokazala sinove čije fotografije inače ne objavljuje.

@alejandragere Instagram Story/Screenshot

Supruga holivudske zvijezde u nedjelju je objavila kako ona i suprug, te njihova dva sina, 4 – godišnji Alexander i dvogodišnjak čije se ime još ne zna, provode vrijeme na farmi, uživajući u opuštenim trenucima uz životinje.

Osim što su upijali sunčeve zrake i provodili vrijeme na svježem zraku, poseban trenutak za cijelu obitelj bilo je i zajednička mužnja krave.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Alejandra Gere (@alejandragere)

Na fotografiji Gere drži ruku na leđima svoje supruge i gleda kako Silva poseže naprijed i stavlja svoju ruku preko Alexanderove, pomažući mu da pomuze kravlje vime u šalicu.

‘U ovim vremenima, pogotovo ako živite u gradu, tako je teško moći uživati ​​u osnovnim užicima koje nam priroda nudi — one koje najviše cijenim i one koje želim usaditi u svoju obitelj. Povratak osnovama. Ovo je za našeg voljenog Homera Gerea’, napisala je Alejandra u objavi prisjetivši se svog svekra koji je nedavno preminuo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Richard Tiffany Gere (@richardtiffanygereoffical)

Slavni holivudski glumac Richard Gere i njegova 34 godine mlađa supruga Alejandra Silva vezu su započeli 2014. godine, a nakon dva propala braka, onog sa supermodelom Cindy Crawford i glumicom Carey Lowell, glumac je 2018. godine treći puta stao pred oltar.

Alejandra je inače kći biznismena i bivšeg potpredsjednika španjolskog nogometnog kluba Real Madrida Ignacija Silve. Upoznali su se dok se ona razvodila od supruga, geologa Govinda Friedlanda, inače sina američkog rudarskog magnata Roberta Friendlanda.

@revista_avantaje

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci