Make your day different

Logo Cover

Richard Gere o svojoj mlađahnoj supruzi: ‘Ja sam najsretniji muškarac na svijetu. Kako ne bih bio…’

Richard Gere i sa svojih 68 godina ne silazi s liste najpoželjnijih holivudskih zavodnika. Na žalost svih njegovih obožavateljica, glumac se nedavno po treći put oženio, a za odabranicu svog srca ima samo riječi ljubavi i hvale…

Glumac Richard Gere i nakon 40 godina svoje filmske karijere golica maštu mnogim ženama diljem svijeta. No,njegovo je srce zauzeto, a glumac je nedavno po treći put izrekao svoje sudobnosno ‘da’. Njegova je nova supruga 33- godišnja aktivistica Alejandra Silva, a Richard je u intervjuu za Hello! za nju imao samo riječi ljubavi.

@richardtiffanygere

‘Ja sam najsretniji muškarac na svijetu. Kako ne bih bio? Oženjen sam za prekrasnu ženu koja je pametna, osjećajna, predana pomaganju drugima, zabavna, strpljiva, zna opraštati i odlična je kuharica! Radi najbolje salate na svijetu! Alejandra meditira, vegetarijanka je, odlična majka, ima dodir anđela, a uz sve to je i Španjolka, dolazi iz zemlje kraljeva i kraljica, iz zemlje Cervantesa i Bunuela. Ne možete poželjeti ništa bolje od toga’, izjavio je zaljubljni glumac.

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci