Make your day different

Logo Cover

Revija o kojoj se govori: Modnom pistom za kuću Vetements prošetale Georgina Rodriguez, zvijezda ‘Kućanica’ ali i Jelena Karleuša

U sklopu pariškog Tjedna mode, svoju reviju nakon višegodišnje pauze održala je i francuska kuća Vetements, na čelu s Guramom Gvasalijom. Više od same kolekcije, pažnju je privukla i pomalo neočekivana vojska ‘modela’ koji su prošetali modnom pistom. Među njima su se našle srpska pop zvijezda Jelena Karleuša, zaručnica nogometne zvijezde Cristiana Ronalda Georgina Rodriguez, supermodel Winnie Harlow, ali i zvijezda serije ‘Kućanice’ Marcia Cross…

Modna kuća Vetements, kojoj je na čelu kreativni direktor Guram Gvasalia, održala je reviju nakon nekoliko godina pauze u sklopu Tjedna mode u Parizu.

Posljednja revija prikazana je za proljeće/ljeto 2019, nakon čega je gruzijski dizajner Demna Gvasalia, koji je brend osnovao s bratom Guramom, prihvatio ponudu kultne Balenciage.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli VETEMENTS (@vetements_official)

Revija je najviše pažnje privukla zahvaljujući slavnim licima koja su modnom pistom prošetala u ulozi modela, a među njima se našla 45-godišnja srbijanska pop zvijezda Jelena Karleuša, koja je nosila široke crvene hlače s bijelim prugama i dodatkom nalik šlepu te sivi top bez rukava.

Njezino pojavljivanje na pisti izazvalo je senzaciju diljem regije, a sama se pjevačica zahvalila na Instagramu poručivši, između ostalog, da je sretna jer je dio ovog veličanstvenog povratka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jelena Karleuša (@karleusastar)

Osim nje, reviju je nosila 30-godišnja manekenka Georgina Rodriguez. Zaručnica slavnog nogometaša Cristiana Ronalda nosila je crvenu haljinu nalik dresu na kojoj je bilo ispisano prezime uspješnog Portugalca.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fan account (@viva7ronaldo7)

Uz njih, istaknula se supermodel Winnie Harlow, kao i glumica Marcia Cross, zvijezda serije ‘Kućanice’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli VETEMENTS (@vetements_official)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli R U N W A Y (@yrunwa)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci