Make your day different

Logo Cover

Rene Bitorajac osjeća se polomljeno: Objasnio razloge ‘nesreće’ koja je sve ozbiljno zabrinula

Nakon što je Rene Bitorajac fotografijom iz bolničkog kreveta zabrinuo mnogobrojne obožavatelje popularni glumac ubrzo je i objasnio zašto su mu torzo, desna ruka i lijeva noga, u gipsu

Na svojoj službenoj Facebook stranici 46 – godišnji glumac Rene Bitorajac jučer je objavio fotografiju na kojoj su mu torzo, desna ruka i lijeva noga u gipsu. Doduše, popularni glumac se na fotografiji sretno osmjehuje, ali to nije utješilo njegove zabrinute prijatelje i obožavatelje. Danas im je svakako lakše nakon što im je Bitorajac objasnio razloge zbog koji se našao u gipsu, ali i požalio zbog čega se ipak osjeća polomljeno.

Foto: Facebook

‘Gips je skinut! Bilo je to za potrebe snimanja, ali točno tako polomljeno se osjećam nakon 2 duuuuge godine papirologije i preuređenja bivšeg kina Mosor, i pretvaranja istog u ludilište Luda kuća, koja već krajem ovog mjeseca i kroz svibanj otvara svoja vrata za ZAGRIJAVANJE. Žao mi je što sam razočarao one koji su se naslađivali, drago mi je da sam vidio da je mojima još uvijek stalo do mene, a još draže da ekipa s ove stranice nije niti pomislila na najgore jer mi to nije bila niti namjera. Tnx na fora komentarima, a i nekim medijima na lijepim željama za ozdravljenje. Pozdrav i onima koji su za stvarno potrgani, jer nije ima lako’, napisao je popularni glumac.

@oradio.rtv

Foto: Facebook/Instagram

Slični članci