Make your day different

Logo Cover

RECEPT: Zaljubili smo se u doručak slavne Jennifer Garner! Zaljubili, zaljubili, ali baš zaljubili….

Slavne holivudske zvijezde A liste ne trebaju nam biti samo životne, beauty ili modne inspiracije, jer su s pojavom Instagram promocije mnoge od njih pokazale i brojne druge skrivene talente, poput kuhanja, a jedna od njih, slavna glumica Jennifer Garner jednim nas je posebnim doručkom doslovno oborila s nogu i više ne može zamisliti ljeto bez njega. Nećete ni vi…

Može li ljetni dan biti slađi, ljepši i sočniji od onog kojeg ćemo započeti upravo takvim, pravim ljetnim doručkom, a kojeg je svijetu ovih dana predstavila slavna holivudske glumica, trostruka majka i odlična domaćica Jennifer Garner. Svoju umješnost u kuhinji sama je već mnogo puta pokazala na društvenim mrežama, no ovoga nas je puta zaista oborila s nogu izborom tipične dalmatinske delikatese koja bi mnogima već uskoro mogla postati omiljena namirnica za doručak.

 

@jennifer.garner

Prema savršenom receptu 47-godišnje glumice, koja je u ovom obroku već pronašla savršen razlog da u smokvama uživa svaki dan.

Recept je, kaže, jako jednostavan, a obrok doslovno savršen. Baš kao što i sam naziv aludira: zapečene smokve s kozjim sirom i sjemenkama bora… mmm mljac!

 

@jennifer.garner

O količinama prosudite sami, ovisno koliko gladnih usta planira napasti ovu sočnost, a evo i kako ga je glumica pripremila:

 

@jennifer.garner

1. Smokvama odstranite gornji dio i prerežite ih na pola.
2. Začinite ih balzamičnim octom i s malo soli pa prebacite na lim da se peku na 200 stupnjeva oko 2 sata, potom malo pojačajte temperaturu dok ne dobiju finu karameliziranu strukturu.

 

@jennifer.garner

3. Na tavi lagano prepecite sjemenke bora te s natrganim kozjim sirom umiješajte u smokve i dodatno ih zasladite medom i eventualno dodajte još malo octa. Ovisno koliku kiselost tražite od ovako sočnog obroka.

 

@jennifer.garner

 

@jennifer.garner

Za čisti hedonizam….

 

 

Foto: Instagram



HZZO
Merkur


hogwarts

Slični članci