Prije svega da vas umirimo i kažemo kako je već odavno dokazano da tjestenina nije krivac viška kiklograma, a usput ćemo vas obradovati laganim i brzim receptom uz koji nećete unedogled kuhati kraj štednjaka.
Tjestenina je jedan od glavnih izvora ugljikohidrata, upravo zato je i na lošem glasu, ali imamo odličnu vijest za sve vas koji obožavate tjesteninu. Provedeno istraživanje mediteranskog neurološkog instituta Neuromed I.R.C.C.S. zaključilo je da se konzumiranje tjestenine povezuje s nižim indeksom tjelesne mase (BMI). Nije li to odlična vijest?
A sad možete isprobati ovaj lagani recept i uživati bez grižnje savjesti!
Skuhate spiralnu tjesteninu koju ste posolili tijekom kuhanja. Tjesteninu procijedite, polijete kokosovim mlijekom, dodate papra prema želji i za kraj ubacite sir. Puno sira za dojam i gustoću koju želite. U umaku koji će vam pružiti dodatnu dozu prozračnosti.
Foto: Facebook