Make your day different

Logo Cover

RECEPT: Ovu jednostavnu (i brzu!) kremastu tortu od mandarina može napravit svatko, pa čak i ako nije spretan u pripremi slastica…

Torta s mandarinama pravo je osvježenje tijekom sivih i prohladnih dana. Sa cijelim poslom ćete biti gotovi u svega 45 minuta i sve se miksa i priprema u jednoj posudi. I zato, krenite što prije po svoje mandarine i na pečenje kolača!

Laganu kremastu i biskvitni tortu s mandarinama mogu uljepšati i najtmurniji dani.

@goldenfruitsydney

Priprema:
1.Kora
Dobro umutiti belanca sa šećerom u čvrst sneg, zatim dodati žumanca, i na kraju brašno sa praškom za pecivo

Sipati u kalup prečnika 28cm i peći na 180C

Kad se ohladi preseći na pola.

2.Krema
– Želatin potopiti sa 4 kašike hladne vode, ostaviti da nabubri, pa zatim ga istopiti u mikrotalasnoj.
– Umutiti slatku pavlaku
– U nju dodati kremu, sir, šećer, jogurt
– Kad se sjedinilo, sipati u tankom mlazu želatin i dobro umutiti

@goldenfruitsydney

3.Mandarine očistiti i odvojiti kriške

4.Slagati redom:
kora
red kreme
mandarine
red kreme
kora
posuti prah šećerom
poredati mandarine kao dekoraciju
dodati bijelu čokoladu

@goldenfruitsydney

Izvor: Coolinarka
Foto: Instagram





Slični članci