Make your day different

Logo Cover

Raskošna fotopriča iz zemlje salse, plantaža koke i tropskih safarija

Predah od učestalih gaža i brojnih koncerata, Natali Dizdar odlučila je iskoristiti na najbolji mogući način pa je svoje slobodno vrijeme posvetila upoznavanju bogate kulture daleke Kolumbije…

Raskošne fotopriče svoje kolumbijske avanture, lijepa Natali podijelila je na društvenim mrežama, a atmosferični set objavljenih fotografija uveo nas je u daleku zemlju smještenu između Karipskog mora i Tihog oceana.  Ova zemlja slabo utabanih staza uspjela je sačuvati svoju iskonsku ljepotu,  a svu njezinu raskoš i gotovo opipljivu atmosferu, Natali je ovjekovječila fotoaparatom.

@natalidizdar
@natalidizdar

Kupanje na beskrajno dugim pješčanim plažama, susret s domorocima, salsa, pjesma, kava, srdačnost stanovnika, samo su neki od sinonima koji se vežu za ovu zemlju kolonijalnih gradova, a lijepa pjevačica beskrajno uživa u svim njezinim raskošima pri tom ne skidajući osmijeh s lica.

@natalidizdar
@natalidizdar
@natalidizdar

 

Pjevačica je svakako na najbolji mogući način proslavila izlazak svog novog albuma ‘Iluzija’, a sigurni smo kako će sjećanja na ovu kolumbijsku avanturu ispunjenu uživanju u karipskim plažama iz snova, posjeti amazonskih safarija i divljenju arheološkim ruševinama u sebi nositi ostatak svog života.

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci