Make your day different

Logo Cover

Rakovi bi mogli započeti tajnu vezu, Jarce očekuju zaostaci na poslu, a Ovnovi će pristajati na kompromise…

Tjedan koji je pred nama svakom znaku Zodijaka donosi nova uzbuđenja, poslovne i ljubavne zaokrete i neke od situacija koje biste najradije izbjegli. Ipak, tri horoskopska znaka bit će najsretnija ovoga tjedna, jer su im zvijezde konačno posložene onako kako su željeli. U nastavku potražite tjedni horoskop za razdoblje od 28. rujna do 04. listopada…

U idućem tjednu mnogi horoskopski znakovi bit će na konju, kako na ljubavnom, tako i na poslovnom planu.

Među svim horoskopskim znakovima, osobe rođene u znaku Vage, Bika i Lava u nadolazećem tjednu bit će najsretniji. U nastavku doznajte što očekuje vas i vama bliske osobe u razdoblju od 28. rujna do 04. listopada.

 
 
@theknottyones

Ovan

LJUBAV: Vaša potreba za sigurnošću bit će jaka. Zato će mnogi pristajati i na kompromise. Ipak, u dubini duše pospremit ćete neke svoje želje i nećete od njih odustati, samo ih nećete pokazati. Imat ćete povjerenja u ono što dolazi.

 

KARIJERA: Kako tjedan bude prolazio, postajat će sve jasnije da ovo što radite ima veći značaj nego što se činilo na početku. To će vas motivirati da radite još žešće i predanije. Ovakva prilika pojavljuje se rijetko pa bi bila šteta ne iskoristiti je do kraja.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne rasipajte svoju energiju.

Bik

LJUBAV: Sad vam je potpuno jasno da volite i da vas vole. Jedino što se pitate je dokad će to trajati. Ovo pitanje sada je suvišno, a vaše brige samo opterećuju sklad koji možete živjeti. O vama ovisi hoćete li se okrenuti ka svjetlu ili tami.

KARIJERA: Čini se kao da će svanuti, ali nikako da to dočekate. Već vas hvata nestrpljenje da pokažete što sve znate. Još ovaj tjedan bit će potrebno nešto pripremiti ili dovršiti. Zato to učinite polako i sigurno. Kad su temelji dobri, kuća je čvrsta.

ZDRAVLJE&SAVJET: Zanemarite gunđala.

@livingforgoldmoments

Blizanci

LJUBAV: Vaš privatni život ovih će se dana vrtjeti oko vaših prijatelja. Kao da ćete zaboraviti da se može biti i udvoje i potpuno ćete se predavati boravku u grupi. Vaša najdraža osoba mogla bi vam to zamjeriti i osjećati se zanemareno.

KARIJERA: Iz visina ćete se tijekom polako spuštati na zemlju. Bit će sve manje sanjarenja, a sve više prizemljenog posla, no ni taj vam neće biti neugodan. Na radnom mjestu će vladati red, rad i disciplina.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budite iskreni prema svima pa i prema sebi.

Rak

LJUBAV: Neki bi mogli prolaziti iskušenje tajne ljubavne veze ili skrivati svoju naklonost prema nekom jer tako određuju društvena pravila ponašanja. U svakom slučaju, nećete se lako otvarati. Moralne dvojbe pratit će ovakvo stanje po cijele dane.

KARIJERA: Na poslu će vam i dalje ići dobro. Štoviše, pojačat ćete kontakte i više se angažirati oko suradnika. Neki će otvoriti vrata novim osobama na poslu ili će oni sami biti pozvani nekamo da rade. Izazovi će biti svakodnevni.

ZDRAVLJE&SAVJET: Učinite nešto za one koji trebaju pomoć.

Lav

LJUBAV: Moguće je da ćete poći na kraći put ili izlet s voljenom osobom, a isti bi vam mogao ostati u lijepom sjećanju. Drugi će dočekati rođake koji će ih povezati s osobom za koju će se iskreno zainteresirati. Bit ćete među ljudima.

KARIJERA: Tražit ćete nešto, ali ni sami nećete biti sigurni što je to. Zbog toga ćete povremeno djelovati zbunjeno, kako sebi, tako i svojim kolegama. Zastanite i prvo razmislite koji su vaši poslovni prioriteti i ciljevi. Izrazite se.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne zaboravite na rekreaciju.

@fashiondesfemmes

Djevica

LJUBAV: Savjeti dobronamjernih ljudi pomoći će vam da pregrmite ovo praznjikavo ljubavno razdoblje. Mnogi će posegnuti za nekom knjigom punom savjeta, gdje će naći niz korisnih uputa za svoj privatni život. Primijenit će ih tek kasnije kad budu s nekim.

KARIJERA: Dosta poslova dolazi svom kraju. Pripremate se za inventuru ili za zatvaranje poslovnih faza. Istovremeno se otvaraju i nove mogućnosti. Na vama je da pažljivo razlučite što vam zapravo odgovara. Ako treba ići u nešto novo, krenite.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budite diplomat u svakoj situaciji.

Vaga

LJUBAV: Idućih dana vi ćete jednako uživati, bilo kao samac s prijateljima, bilo udvoje s voljenom osobom. Nećete osjećati pritisak da se pod svaku cijenu morate zbližiti s nekim. Bit ćete prilično indiferentni prema svima, ali s humorom.

KARIJERA: Pregled proteklog razdoblja u vama budi nadu u druge, ali ne budi vaše vlastito samopouzdanje. Ipak, ovih ćete dana imati prilike više pokazati i dokazati svoje radne sposobnosti. Zato ne oklijevajte, nego zasučite rukave i radite. Imate snage.

ZDRAVLJE&SAVJET: Pazite da se ne preforsirate.

@absolutely4woman

Škorpion

LJUBAV: Pred vama su dani intenzivnijeg društvenog života. Gotovo da neće biti značajnije zabave ili društvenog mjesta gdje se nećete zateći. U ovakvim okolnostima vrlo lako ćete naći nekog za svoju dušu ako ste još sami, ali vaše srce neće biti baš ispunjeno.

KARIJERA: Uslijedit će podrška drugih za ono što radite, ali uz nju će doći i potreba da odreagirate ili iskritizirate cijelu stvar. Nemojte to činiti. Proći ćete daleko bolje ako se suzdržite od komentara. Imajte to na pameti.

ZDRAVLJE&SAVJET: Želite li skupljati med, ne udarajte po košnici.

Strijelac

LJUBAV: Dobar razvoj ljubavnih događaja koje niste očekivali ohrabrit će vas da organizirate odlazak na neko zanimljivo mjesto za sebe i voljenu osobu. Bit će to užitak za oboje. Oni koji su još sami na putu sreću ljubav.

KARIJERA: Nadređeni ovih bi dana mogli odigrati važnu ulogu u vašem napredovanju. Vjerojatno će odlučivati o nečem što će imati utjecaja baš na vas. Moguće je da ćete i vi sami dobiti priliku za napredovanje. Potrudite se i budite profesionalni.

ZDRAVLJE&SAVJET: Zanemarite sitnice i prigovaranja.

@elegantmademoiselle

Jarac

LJUBAV: Ako ste još sami, bit ćete poduzetni i aktivni u traženju svoje srodne duše. Neće vam biti teško otići na kraj svijeta da nađete ono što tražite. Oni koji već jesu u vezama iznenađivat će voljenu osobu s prijedlozima punim aktivnosti i dinamike.

KARIJERA: Kako tjedan bude odmicao, postajat će sve jasnije da vi imate sposobnosti i stručnost koja se sada traži. Mnogi će pokazati na vas i reći kako ste baš vi osoba koju treba angažirati. Ali taj angažman neće doći glatko jer će trebati surađivati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budite taktični.

Vodenjak

LJUBAV: Činit će vam se kao da nije pravo vrijeme za ljubav. Bit ćete u pravu, ali i ovi dani mogu donijeti nešto od razvoja ako definirate svoja ljubavna očekivanja. Zato se usredotočite na sebe i provedite malu unutrašnju inventuru. Preispitajte se malo dublje.

KARIJERA: Kako tjedan bude odmicao, sve ćete više željeti predah ili čak poći na godišnji odmor. Oni koji to ne mogu vjerojatno će se morati angažirati oko nekih zaostalih poslova za koje su već odavno mislili da su gotovi. To će ih pomalo naživcirati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Vježbajte koncentraciju.

@elegantmademoiselle

Ribe

LJUBAV: Vjerojatno ćete pomalo otupjeti za ljubav ili za zahtjeve druge strane. Ona vas neće najbolje razumjeti, ali ne pokušavajte objašnjavati kako se osjećate, ponajviše jer je ovo ipak prolazna faza. Budite mirni i nađite načina da se prilagodite.

KARIJERA: Pred vama je dobra prilika za razvoj karijere ili za usavršavanje u struci. Bez obzira na vanjske okolnosti, prihvatite ono što vam se nudi i krenite u osvajanje novih iskustava. Proširit ćete horizonte, a nešto ćete i zaraditi.

ZDRAVLJE&SAVJET: Malo pažljivije u sportu.

Foto: Instagram

Slični članci