Make your day different

Logo Cover

Rade Šerbedžija puca od ponosa! Slavni glumac pohvalio se uspjehom kćeri Mimi i posvetio joj emotivne riječi: ‘Potpuno me razoružala…’

Mimi Šerbedžija, najmlađa je kći slavnih roditelja Rade Šerbedžije i Lenke Udovički, za svoju je glazbenu karijeru odabrala umjetničko ime – Eliot Alma, a kroz koje planira predstaviti pjesme koje govore o njenim najintimnijim i najiskrenijim mislima, osjećajima i životnim iskustvima. Mlada kantautorica upravo je lansirala prvi singl ‘Eliot and I’, a koliko je na glazbeni talent svoje kćeri ponosan opisao je glumac rade Šerbedžija na Facebooku…

Rade Šerbedžija, 76 – godišnji glumac sa zavidnom međunarodnom karijerom, ima veliki razlog za ponos. Pohvalio se uspjehom svoje kćeri Milice Šerbedžije, koja je diplomirala na ‘Paul McCartney‘s Institute For Performing Arts’ u Liverpoolu, i uputio joj čestitku na izdavanju njenog prvog singla.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eliot Alma (@rareformofmimerz)

 

‘Čitava naša familija Šerbedžija – Udovički je danas nekako posebno sretna i ponosna. Nasa Milica je objavila prvu pjesmu sa svoga novoga albuma. Eliot Alma . To joj je artističko ime. Ne znam otkuda je pokupila Eliota, a Alma je jedno od njenih imena, jer je ona zapisana u knjigu rodjenih kao Milica Alma.
Sjećam se kako sam je vozio u Los Angelesu u njezinu školu blizu Malibua. Trebalo nam je 40 minuta do njezine škole, tako da smo rano ustajali i kretali na taj naš put oko 7 ujutro..Imala je trinaest godina i pisala je pjesme. Ponijela bi gitaru i pjevala mi do škole svoje nove pjesme…Bilo ih je mnogo i gotovo svakoga jutra imala je jednu novu….
Mislim da se u poeziju ponešto razumijem, ali stihovi naše mali kćeri Milice su me potpuno razoružavali svojim stilom i nekom dubokom misaonošću. Kao da je iz nje pjevala neka stara duša….
Sada je ona mlada i zrela žena. Završila je Muzičku akademiju LIPA u Liverpoolu i snimila je svoj prvi album sa svojim prijateljima, studentima te sjajne Muzičke akademije koju je ‘svome gradu’, osnovao Paul McCartney.
Znam ,vjerojatno će njezine pjesme poletjeti u svijet i pronaći svoje slušaoce, ali ja se veselim toj privilegiji, da ih ona najprije pjeva meni i svojoj majci Lenki i svojim sestrama Nini, Vanji I Luciji. I svome bratu Danilu. I svojim nećacima Sergeju, Ivanu, Nastji, Pavlu i Kali…….Kao da ih je i pisala samo za nas, napisao je u svojoj objavi Rade Šerbedžija.

Pogledajte VIDEO:

Osim Milice, koju iz milja zovu Mimi, Rade Šerbeždija otac je još četvoro djece: Lucije, Vanje, Nine i sina Danila.

Luciju i Danila dobio je u braku s Ivankom Cerovac, dok mu je Vanju, Ninu i Milicu rodila druga supruga Lenka Udovički.

screenshot/Facebook

 

Foto: Facebook

Slični članci