Make your day different

Logo Cover

Prvo Wimbeldon, a onda vjenčanje…

Sve oči uprte su u našeg teniskog asa Marina Čilića koji je sinoćnjom maestralnom pobjedom u polufinala Wimbledona još jednom opravdao titulu favorita najprestižnijeg teniskog turnira na svijetu, a ovaj vrhunski sportaš, kako sam kaže, sve svoje uspjehe pripisuje svojoj misterioznoj zaručnici

Ovaj 28-godišnjak je briljantnom pobjedom protiv Amerikanca Sama Querreyja ušao u finale Wimbledona, a napeti meč koji je rezultirao maestralnom pobjedom, pratili su svi zagriženi ljubitelji ‘bijelog sporta’.

Marin Čilić

Maestralnu igru, uzbuđeno je pratio i markantni holivudski glumac Jude Law čije su nas fotografije s tribina vrlo brzo podsjetile zašto slovi za jednog od najpoželjnijih muškaraca.

 

Jude Law

Ipak, objektivu mnogobrojnih fotografa koji su bili upereni u prepune tribine, promaknulo je lice djevojke kojoj Čilić prepisuje svoj karijerni uspjeh i kojoj se obraća u najtežim trenucima života.

Teniski as nikada se nije libio javno iskazati svoju beskrajnu ljubav i zahvalnost svojoj dugogodišnjoj djevojci Kristini Milković,  za koju zna reći da mu je uz djevojku i osobna psihologinja, budući da je ova lijepa Dubrovkinja diplomirala i politologiju i psihologiju.

 

‘Ja sam ponosan na nju u svakom pogledu… Ona zna kroz što sam prošao u karijeri i ona je bila naravno tu cijelo vrijeme i bila mi uvijek velika potpora’ – izjavio je svojedobno za In magazin.

Ljubavna priča između Marina i lijepe 27 – godišnje brinete rodom iz Konavala započela je prije sedam godina, a u posljednje vrijeme gradskim kuloarima kruže slatke glasine o njihovom skorašnjem vjenčanju…

U svakom slučaju, sigurni smo kako će mu lijepa Kristina kao i uvijek dosada biti najveća potpora na završnici londonskog Grand Slama koja je na rasporedu u nedjelju.

Fotografije: Guliver/CoverImages,
Guliver/Getty ImagesHzzo

Slični članci